Asselbergs & Klinkhamer Bedrijvenloop

Terug naar vorige pagina »

Bedrijvenloop: dé teambuilding die verder gaat dan een regulier uitje!

In het evenement kun je individueel verschillende afstanden lopen, zoals 5, 10, 21 en 42 kilometer. Een andere mogelijkheid is om deel te nemen aan de Asselbergs & Klinkhamer Bedrijvenloop en een sportieve prestatie neerzetten met collega’s en relaties van het bedrijf op de 5, 10 kilometer en halve marathon. Maar ook verenigingen, stichtingen en andere organisaties mogen hieraan  deelnemen. Ga de uitdaging aan en kies voor dé teambuildingactiviteit bij uitstek!

Voordelen van deelnemen
Deelname aan de Asselbergs & Klinkhamer Bedrijvenloop is niet alleen een leuke manier voor collega’s e.d. om sportief de strijd met elkaar aan te gaan. Je leert elkaar in een andere omstandigheid kennen.
Daarnaast kan het bedrijf, vereniging en stichting zich tijdens de Asselbergs & Klinkhamer Bedrijvenloop profileren en zich van hun sportieve kant laten zien. Ook biedt het sportevenement ideale netwerkmogelijkheden, aangezien er tal van bedrijven, organisaties en verenigingen deelnemen! 

Samenstelling van het team
Ieder team wordt gevormd door minimaal drie tot maximaal vijf deelnemers. De samenstelling van de teams is vrij: deze kunnen bestaan uit mannen, vrouwen, getrainde collega’s en collega’s die weinig loopervaring hebben. Iedereen mag meedoen! De drie beste looptijden worden bij elkaar opgeteld en aan de hand hiervan een klassement opgemaakt. Uiteraard kan je met meerdere teams op de drie vermelde afstanden meedoen.

Inschrijving

Inschrijven voor de bedrijvenloop kost € 115 per team en vanaf het negende team wordt het tarief € 85 per team. Schrijf dus in met  veel teams in en maak kans op de wisselbeker voor de meeste inschrijvingen!

Schrijf team in met de bedrijfsnaam met adres en plaats en voeg deelnemers in met de gevraagde gegevens erbij. Bij inschrijving van meerdere teams: per team inschrijven in nummerieke volgorde te beginnen met 1 enz.

Het belooft een sportieve prestatie te worden waar jij én jouw teamleden nog lang over na zullen praten. Wil je meer informatie, neem dan contact met ons op via telefoonnummer 06 3735 5726 of mailadres bedrijvenloop@marathonbrabant.nl.

De inschrijving sluit op 15 oktober a.s.

Voor 2017 hebben zich aangemeld:

   

      

  

    

 

  

 

 

    

 

Asselbergs & Klinkhamer Bedrijvenloop
Inschrijving bedrijvenloop

Inschrijving bedrijvenloop

De inschrijving voor de bedrijvenloop is nu open.
Klik hier voor het aanmeldingsformulier.

Extra faciliteiten bedrijvenloop

 

 • prijsuitreiking op de Markt van de nrs. 1  
 • eigen kleedgelegenheid
 • apart startvak op de 3 afstanden 
 • eigen klassement van de bedrijvenloop 
 • klassering in alle individuele klassementen
 • wisselbeker voor het bedrijf met meeste
  deelnemers/teams   
 • elk teamlid  krijgt 2 consumptiebonnen 
 • en dat allemaal voor de lage inschrijfprijs
  van € 115,-- per team!  Bij deelname
  vanaf het 9e team en meer wordt het
  inschrijfgeld voor die teams € 85,--..
 • logo van uw bedrijf in de Marathonkrant 
 • logo op website Marathon met link naar uw website.

Goede doel: Harold van Zundert Stichting.
Van het inschrijfgeld per team gaat  € 15
naar dit doel. Klik op logo voor meer
informatie.