Asselbergs & Klinkhamer bedrijvenloop

5, 10 en 21 kilometer

De Asselbergs & Klinkhamer Bedrijvenloop: dé teambuilding die verder gaat dan een regulier uitje! Voor deze loop zijn verschillende afstanden geselecteerd, zoals 5, 10 en 21 kilometer. Ook verenigingen, stichtingen en andere organisaties mogen hieraan deelnemen. Ga de uitdaging aan en kies voor dé teambuildingactiviteit bij uitstek!

Voordelen aan deelname

Deelname aan de Asselbergs & Klinkhamer Bedrijvenloop is niet alleen een leuke manier voor collega’s e.d. om sportief de strijd met elkaar aan te gaan. Je leert elkaar in een andere omstandigheid kennen. Daarnaast kan het bedrijf, vereniging en stichting zich tijdens de Asselbergs & Klinkhamer Bedrijvenloop profileren en zich van hun sportieve kant laten zien. Ook biedt het sportevenement ideale netwerkmogelijkheden, aangezien er tal van bedrijven, organisaties en verenigingen deelnemen! 

Samenstelling van het team

Ieder team wordt gevormd door minimaal drie tot maximaal vijf deelnemers. De samenstelling van de teams is vrij: deze kunnen bestaan uit mannen, vrouwen, getrainde collega’s en collega’s die weinig loopervaring hebben. Iedereen mag meedoen! De drie beste looptijden worden bij elkaar opgeteld en aan de hand hiervan een klassement opgemaakt. Uiteraard kan je met meerdere teams op de drie vermelde afstanden meedoen.

Verschillende teams

Bedrijven die zich voor bedrijvenloop bij Marathon Brabant 2017 ingeschreven hebben, kun je hier zien en klik voor hun website:.
                                              

  

 

In het kort

 

INSCHRIJFGELD

€ 115,- per team

AFSTAND(EN)

5 kilometer
10 kilometer
21 kilometer (Halve Marathon)

STARTTIJD & STARTVAK

5 km 10:45 uur vak 3
10 km 11:30 uur vak 3
21 km 14:00 uur vak 3

Alles wat je moet weten

Het parcours

Vooor de Asselbergs & Klinkhamer Bedrijvenloop kunt u  zich inschrijven voor de 5, 10 en 21 kilometer. Deze loop wordt samen gehouden met de andere regulieren lopen. De parcoursen zullen u leiden door het centrum van Etten-Leur en het mooie buitengebied om uiteindelijk te finishen op de Markt in Etten-Leur.

https://vanoers.nlStarttijden

Hieronder vind u per afstand de starttijd en het startvak. 

Afstand Starttijd Startvak  
5 kilometer 10:45 uur

Startvak 3

Direct inschrijven
10 kilometer 11:30 uur Startvak 3 Direct inschrijven
21 kilometer 14:00 uur Startvak 3 Direct inschrijven

Faciliteiten

Voor de deelnemers aan de Asselbergs & Klinkhamer Bedrijvenloop worden een aantal faciliteiten verzorgd, zo is er een eigen kleedgelegenheid en kunt u starten in een apart startvak op de drie verschillende afstanden. Naast het individuele klassement heeft de Bedrijvenloop ook een eigen klassement. Ook is er een prijsbeker  te winnen voor het snelste team op elke afstand..Die ontvangt de daarbij behorende beker op de podiumwagen tijdens de huldiging. De prijzen voor de nrs  2 en 3 worden naar hun adres gestuurd.
Tot slot krijgt ieder teamlid 2 consumptiebonnen en wordt u logo gepubliceerd in de Marathonkrant en op de website van Marathon Brabant.

Overige informatie

Het belooft een sportieve prestatie te worden waar jij én jouw teamleden nog lang over na zullen praten. Wil je meer informatie, neem dan contact met ons op via telefoonnummer 06 3735 5726 of bedrijvenloop@marathonbrabant.nl.

Lees voor het inschrijven en het event nog even het wedstrijdreglement en de algemene voorwaarden.