Bruba Running Familieloop

756 M of 1075 M

De Bruba Running Familieloop biedt de jongste deelnemers tot en met 12 jaar een parcours door het centrum van Etten-Leur om samen met papa, mama, opa, oma of coach alvast te oefenen voor later. Vanaf 09.45u wordt iedereen verwacht voor een gezellige warming-up waarna de loop kan beginnen.

In het kort

Afstanden

756 meter
1075 meter

Aanvang

09.45 uur Oude Raadshuis

Presentje

Na afloop een gezonde traktatie en een medaille

Alles wat je moet weten

Het parcours

Het parcours van de familieloop bestaat uit twee verschillende rondes:

  • Deelnemers van 10 to en met 12 jaar lopen ronde 1 met een lengte van ongeveer 1075 meter. Deelnemers kunnen zelf kiezen of ze 1 of 2 rondes lopen;
  • Deelnemers van 0-9 jaar lopen ronde 2 met een lengte van ongeveer 750 meter.

Parcours Ronde 1 voor kinderen van 10 t/m 12 jaar (± 1075 m)

Start Markt ter hoogte van het Oude Raadhuis – r.a. doorsteek t.h.v. Dreef – r.d. Markthof – l.a. Ridderstraat – r.a. Burchtplein – r.a. Hof van den Houte – Raadhuisplein - Markt naar finish of eventueel r.a. doorgang t.h.v. Dreef voor de volgende ronde. Na deze grote ronde blijven de deelnemers op de Markt rondes van ±300 m lopen.

Parcours Ronde 2  voor kinderen van 0 t/m 9 jaar (± 750 m)

Start Markt ter hoogte van het Oude Raadhuis – r.a. doorsteek t.h.v. Dreef – r.d. Markthof – r.a. Hof van den Houte – r.a. Raadhuisplein - Markt naar finish of eventueel r.a. doorgang t.h.v. Dreef voor de volgende ronde. Na één  ronde blijven de deelnemers op de Markt rondes van ±300 m lopen.

Heb je ronde 1 of 2 gelopen dan kun je rondjes op de Markt in Etten-Leur blijven lopen tot het sein klinkt voor de laatste ronde. Elk rondje is 300 meter. Deze wijziging is doorgevoerd om de grote groep lopers uit elkaar te trekken en zodoende  meer ruimte te creëren voor de deelnemers om lekker te lopen. 

Starttijden

Om 09.45 uur begint de warming-up bij de podiumwagen voor het Oude Raadshuis.

Afstand/Ronde Starttijd Startvak  
756 meter / ronde 2 2 10.05 uur Direct inschrijven
1075 meter / ronde 1 1 10.00 uur Direct inschrijven

 

 

 

Overige informatie

Scholen en sportverenigingen

Alle basisscholen en sportverenigingen in Etten-Leur worden benaderd om de familieloop te promoten onder hun leerlingen c.q. jeugdleden en om deze aan te sporen deel te nemen. Het is bovendien voor de scholen en sportverenigingen een mooie kans om zich te laten zien aan het volop aanwezige publiek rondom het parcours.

Voor meer informatie kunt u een e-mail sturen naar familieloop@marathonbrabant.nl

Lees voor het inschrijven en het event nog even het wedstrijdreglement en de algemene voorwaarden.