Bruba Running Familieloop

Terug naar vorige pagina »

Vanaf 9:45 uur verzamelen zich de jongste deelnemers, met papa, mama, oma, opa, coach en wat dies meer zij op de Markt voor de Bruba RUNNING Familieloop.

Deelname voor iedereen
Voor wie is deze familieloop bedoeld? De familieloop is bedoeld voor kinderen tot en met 12 jaar. Ouders, opa's en oma's, ooms en tantes, coaches en leerkrachten mogen zelf ook deelnemen om de kinderen tijdens deze sportieve prestatie te steunen en te begeleiden. Zo kan het een fantastisch evenement worden.

Warming up, start en finish
Voor de start is er een gezellige warming up om 9.45 uur op de Markt bij de podiumwagen voor het Oude Raadhuis
De kinderen bepalen zelf na 1 rondje of zij nog meer rondjes lopen

Scholen en sportverenigingen
Alle basisscholen en sportverenigingen in Etten-Leur worden benaderd om de familieloop te promoten onder hun leerlingen c.q. jeugdleden en om deze aan te sporen deel te nemen. Het is bovendien voor de scholen en sportverenigingen een mooie kans om zich te laten zien aan het volop aanwezige publiek rondom het parcours.

Traktaties aan de finish
Ervaring in het hardlopen is niet nodig. Elke deelnemer met een startnummer krijgt bij het finishen in ieder geval een gezonde traktatie en een medaille. 

Parcours en starttijden
Het parcours van de familieloop bestaat uit twee verschillende rondes:

Jongens/meisjes van 10-12 jaar lopen ronde 1 (zie hieronder) met een lengte van ongeveer 1075 meter. Er kan naar keuze 1 of 2 rondes worden gelopen.

Jongens en meisjes van 0-9 jaar lopen ronde 2 (zie hieronder) met een lengte van ongeveer 750 meter.
Heb je ronde 1 of 2 gelopen dan kun je rondjes op de Markt in Etten-Leur blijven lopen tot het sein klinkt voor de laatste ronde. Elk rondje is 300 meter.

Bij de start van de familieloop zijn twee startvakken ingericht: startvak 1 voor ronde 1 en startvak 2 voor ronde 2. De warming up begint  om 9.45 uur. De start van de familieloop vindt plaats in twee fases.

Vak 1 start om 10:00 uur en vak 2 start om 10:05 uur.

Parcours Ronde 1 voor kinderen van 10 t/m 12 jaar (± 1075 m).

Plattegrond 

Start Markt ter hoogte van het Oude Raadhuis – r.a. doorsteek t.h.v. Dreef – r.d. Markthof – l.a. Ridderstraat – r.a. Burchtplein – r.a. Hof van den Houte – Raadhuisplein - Markt naar finish of eventueel r.a. doorgang t.h.v. Dreef voor de volgende ronde. Na deze grote ronde blijven de deelnemers op de Markt rondes van ±300 m lopen.

Parcours Ronde 2  voor kinderen van 0 t/m 9 jaar (± 750 m).

Plattegrond

Start Markt ter hoogte van het Oude Raadhuis – r.a. doorsteek t.h.v. Dreef – r.d. Markthof – r.a. Hof van den Houte – r.a. Raadhuisplein - Markt naar finish of eventueel r.a. doorgang t.h.v. Dreef voor de volgende ronde. Na één  ronde blijven de deelnemers op de Markt rondes van ±300 m lopen.

Deze wijziging is doorgevoerd om de grote groep lopers uit elkaar te trekken en zodoende  meer ruimte te creëren voor de deelnemers om lekker te lopen. 

Info

familieloop@marathonbrabant.nl

 


  

Aanvang 9:45 uur

Afstand 1075/756 M

Specials:
Gezamenlijke warming-up
FruitMedailleOpbrengst
inschrijfgeld naar 
Algemene voorwaarden
Wedstrijdreglement

inschrijven

Het Vergeten Kind

Het Vergeten Kind

Deze Stichting zet zich in voor de ruim 100.000 kinderen die opgroeien in gezinnen met meervoudige problematiek. Bij ruim 55.000 gaat het zodanig mis, dat thuiswonen niet meer mogelijk is. Zij wonen in opvanglocaties. Al het inschrijfgeld van de familieloop gaat naar dit sympathieke doel.

Doe mee op zondag 29 oktober en je zorg er voor dat er weer een lach op het gezicht van een kind verschijnt!

Meer informatie? Klik hier

foto Familieloop 2013
Foto familieloop 1 2013