Thetford hele marathon

Het is voor velen de ultieme droom: ooit een keer een hele marathon lopen. Wil jij ook een keer die topprestatie leveren? Dan is de Thetford Hele Marathon voor jou dé kans. Niet alleen is het parcours afwisselend en vlak, je loopt in het laatste weekend van oktober ook vaak in optimale omstandigheden: niet te warm, maar ook niet te koud. 

 

 

In het kort

AFSTAND

42 kilometer / Hele marathon

AANVANG

11.45 uur

PARCOURS

Verhard parcours door het centrum, natuur- en buitengebied van Etten-leur

Alles wat je moet weten

Het parcours

Het parcours van de hele marathon is identiek aan die van de halve marathon maar deelnemers aan de hele marathon lopen twee rondes. Het parcours is geheel verhard. De deelnemers lopen vanuit het centrum van Etten-Leur naar het zuidelijk buitengebied, vervolgens door het prachtig natuurgebied Pannenhoef weer terug naar de finish op de Markt van Etten-Leur.

Plattegrond hele marathon

Starttijden

Voor de Thetford hele marathon word je om 11.45 uur verwacht in de onderstaande startvakken.

Startvak Looptijden
Vak 1 < 3 uur en 30 minuten
Vak 2 > 3 uur en 30 minuten

In verband met vrijgave van het parcours voor het verkeer zijn tijdslimieten van toepassing. Voor de marathon geldt dat 2,5 uur na de start de doorkomst voor de 2e ronde (21 KM) sluit. De finish voor de hele en halve marathon sluit om 16.45 uur. De deelnemer die zich op een van de genoemde tijdstippen niet op of voorbij het daarbij genoemde punt bevindt, wordt door de organisator uit het evenement gehaald.

Overige informatie

Extra prijs winnaar of winnares hele marathon

De winnaar of winnares van de hele marathon ontvangt naast de ereprijs ook nog een extra prijs: een lang weekend Dusseldorf met een gratis startnummer voor de hele marathon 2018 aldaar. Deze prijs wordt aangeboden door reisbureau The Travel Company Etten-Leur. 

logo_travelcompany.png

Voor meer informatie kun je terecht via het telefoonnummer 076-5016115 en via info@marathonbrabant.nl

Lees voor het inschrijven en het event nog even het wedstrijdreglement en de algemene voorwaarden.

Parcoursrecords

Hele marathon mannen Hele marathon vrouwen

2010 Patrick Kwist

(Ned) 2:28:44

2012 Katleen de Cupere

(Bel) 2:56:50