Informatie

Startnummers

De Nederlandse deelnemers die vooringeschreven hebben ontvangen hun startnummer thuis in de week voor 29 oktober a.s.

Deelnemers uit het buitenland kunnen hun startnummer afhalen op zaterdag 28  of zondag 29 oktober bij het inschrijfbureau in de Nieuwe Nobelaer.

Starttijden

09.45 uur Familieloop
10.45 uur 5 km prestatieloop/5 km bedrijvenloop
11.30 uur 10 km/10 km bedrijvenloop
11.45 uur hele marathon/estafette marathon
14.00 uur halve marathon/halve marathon bedrijvenloop

Bekijk hier de parcoursen!

Weet je je starttijd? Bekijk dan hier hoe jouw parcours loopt, zodat je je supporters kunt verdelen langs het parcours om aan te moedigen.

Medische begeleiding

Marathon Brabant zorgt niet alleen voor je veiligheid door het parcours vielig af te zetten, maar zorgen ook gedeeltelijk medisch voor je. Zo is er op iedere 5km-post water, fruit en sportdank aanwezig.

Kleedruimten

Voor de start van Marathon Brabant kun je je alvast omkleden op verschillende punten nabij het parcours. Na afloop van je loop kun je hier ook nog een lekkere douchen nemen, om even bij te komen.

T-shirt 2017

Ook nu is weer een T-shirt te koop als aandenken van de Van Oers Marathon Brabant. Je kunt dit T-shirt alleen bestellen bij het voor inschrijven. Prijs is € 15,00 voor dit functionele en kwalitatieve goede T-shirt.  

Op het T-shirt van Van Oers Marathon Brabant is dit jaar ons nieuwe logo geprint met daarbij de aanduiding van 35 jaar Marathon Brabant.
Een uniek T-shirt, dus kopen!