Kleed- en doucheruimtes

Deelnemers aan de Van Oers Marathon Brabant kunnen op diverse plaatsen omkleden en douchen. Hieronder zetten we de mogelijkheden voor je op een rijtje. 

Nieuwe Nobelaer

Er is kleedruimte aanwezig in de Nieuwe Nobelaer, Anna van Berchemlaan 2, Etten-Leur. Hier is ook het Inschrijfbureau gevestigd. 

ARV Achilles 

Je kunt ook gebruik maken van de kleed- en douchegelegenheid van atletiekvereniging ARV Achilles op Sportpark Lage Banken, ongeveer 8 minuten wandelen vanaf de startplaat en finish. De route is bewegwijzerd. Je kunt ook gebruikmaken van de gratis pendeldienst vanaf het Sportpark naar Nieuwe Nobelaer vlak bij de start. Terug naar het Sportpark stap je in bij de finish op de Markt. Bij het Sportpark is volop gratis parkeerruimte.

Extra voorzieningen bij Achilles
Tijdens de Van Oers Marathon Brabant kun je niet alleen douchen en omkleden bij Achilles, maar ook gebruik maken van de sfeervolle kantine om na te praten en je voor te bereiden. Daarnaast kun je hier waardevolle spullen in bewaring geven en warmlopen op de atletiekbaan. 

In de kantine is gratis fruit aanwezig en er wordt gratis erwtensoep geserveerd met brood. Naast het gewone assortiment kun je op deze dag enkele lekkere Belgische biersoorten of een portie friet bestellen. 

Zwembad De Banakker

Omkleden en douchen kan ook voor dames en heren in Zwembad De Banakker in gescheiden ruimtes. Het zwembad is vlakbij het parcoursrs en is gelegen aan de Frederik van Eedenstraat. Je kunt daar terecht vanaf  9.00 uur tot 16.45 uur. Na 13.00 uur is het alleen toegankelijk voor deelnemers van de Van Oers Marathon Brabant. Er mag niet worden gezwommen.

Sportzaal Lambertusstraat

Voor de vrouwen zijn er vanaf 9.00 uur kleed- en doucheruimtes in de sportzaal aan de Lambertusstraat in Etten-Leur. De Lambertusstraat is vlak bij de Nieuwe Nobelaer. 
 
Op onderstaande plattegrond ziet u waar de kleedruimtes zich bevinden.
 
 

 

Nieuwe Nobelaer

Nieuwe Nobelaer

Nieuwe Nobelaer: kleedgelegenheid en inschrijfbureau

 

ARV Achilles

ARV Achilles

De Banakker

De Banakker

Waardevolle spullen

Het is mogelijk om waardevolle spullen in bewaring te geven.
Hier voor is in de garderobe van de Nieuwe Nobelaer ruimte gecreeƫrd.
Je kunt de ruimte herkennen aan de Tempo Team beachflags.
Let wel: Stichting Marathon Brabant is niet aansprakelijk voor verlies van
je eigendommen.

 

  •