Kleed- en doucheruimtes

Deelnemers aan de Van Oers Marathon Brabant kunnen op diverse plaatsen omkleden en douchen. Hieronder zetten we de mogelijkheden voor je op een rijtje. 

Nieuwe Nobelaer

Er is kleedruimte aanwezig in de Nieuwe Nobelaer, Anna van Berchemlaan 2, Etten-Leur. Hier is ook het Inschrijfbureau gevestigd. Ook wardevolle spullen kun je in bewaring geven bij de garderobe.

ARV Achilles 

Tijdens de van Oers Marathon op zondag 29 oktober stelt Atletiekvereniging ARV Achilles haar accommodatie weer beschikbaar voor lopers, hun supporters en de vrijwilligers die nodig zijn om dit geweldige evenement mogelijk te maken.

De sfeervolle kantine biedt de lopers de gelegenheid om zich mentaal voor te bereiden op de wedstrijd. Daar kunnen waardevolle spullen in bewaring gegeven worden. En zo je wenst kun je inlopen op de atletiekbaan. Met busjes wordt een pendeldienst gereden van het clubhuis naar het inschrijfbureau of de start. Na afloop staan deze busjes weer bij de finish om je naar het clubhuis te brengen. Dit jaar hebben zijn er naast uitstekende kleedkamers en douches ook voorzieningen als een sauna, hottub, koudwaterdouches  waar u gratis gebruik van kunt maken. U gaat opgekikkerd weer naar huis!

In de kantine brand de haard, is gratis fruit voor handen en serveren wij gratis erwtensoep met stokbrood. Naast het gewone assortiment hebben we die dag enkele prettige Belgische biersoorten in huis en bakken we friet voor degene die zijn zoutniveau en koolhydraten wil aanvullen. Kortom een sfeervolle plek waar het goed nagenieten en napraten is. U bent van harte welkom!

Zie voor de routebeschrijving naar onze accommodatie, waar volop parkeerruimte is, onze website: www.arv-achilles.nl/info/accommodatie/

Zwembad De Banakker

Omkleden en douchen kan ook voor dames en heren in Zwembad De Banakker in gescheiden ruimtes. Het zwembad is vlakbij het parcoursrs en is gelegen aan de Frederik van Eedenstraat. Je kunt daar terecht vanaf  9.00 uur tot 16.45 uur. Na 13.00 uur is het alleen toegankelijk voor deelnemers van de Van Oers Marathon Brabant. Er mag niet worden gezwommen.

Sportzaal Lambertusstraat

Voor de vrouwen zijn er vanaf 9.00 uur kleed- en doucheruimtes in de sportzaal aan de Lambertusstraat in Etten-Leur. De Lambertusstraat is vlak bij de Nieuwe Nobelaer. 
 
Op onderstaande plattegrond ziet u waar de kleedruimtes zich bevinden.
 
 

 

Nieuwe Nobelaer

Nieuwe Nobelaer

Nieuwe Nobelaer: kleedgelegenheid en inschrijfbureau

 

ARV Achilles

ARV Achilles

De Banakker

De Banakker

Waardevolle spullen

Het is mogelijk om waardevolle spullen in bewaring te geven.
Hier voor is in de garderobe van de Nieuwe Nobelaer ruimte gecreeƫrd.
Je kunt de ruimte herkennen aan de Tempo Team beachflags.
Let wel: Stichting Marathon Brabant is niet aansprakelijk voor verlies van
je eigendommen.