Routebeschrijving en Parkeren

Openbaar vervoer

Vanwege de te verwachten drukte bij de Van Oers Marathon Brabant en de koopzondag in het Winkelhart, adviseren wij je om met de trein of met de bus te komen. Vanaf het NS-station is het 5 minuten lopen naar het centrum van Etten-Leur. Er is tevens een busstation bij het NS-station en aan de oostzijde van het Winkelhart Etten-Leur. 

Met de auto

Komende uit de richting Roosendaal: Neem afslag 19 op de A58 (Etten-Leur West) en sla aan het einde van de afrit linksaf. Sla bij de eerste rotonde rechtsaf en rijd de volgende twee rotondes rechtdoor. Je kunt hier kiezen voor ondergronds parkeren in de garage, of bovengronds op het plein. 

Komende uit de richting Breda: Neem afslag 19 (Etten-Leur West) en sla aan het einde van de afrit rechtsaf. Sla bij de eerste rotonde rechtsaf en rijd de volgende twee rotondes rechtdoor. Je kunt hier kiezen voor ondergronds parkeren in de garage, of bovengronds op het plein. 

Betaald parkeren

Tijdens Van Oers Marathon Brabant is het in Etten-Leur ook koopzondag en is het dus betaald parkeren in het centrum. De overdekte parkeergarage is geopend van 9.30 uur tot 20.30 uur. Je kunt ook op straat parkeren, houd er echter wel rekening mee dat de parkeerautomaten alleen pinpassen accepteren. 

Vrij parkeren

Op deze plaatsen in Etten-Leur kun je vrij parkeren. 

Nijverheidsweg (parallelweg Parklaan)
Vanaf afslag 19 op de A58 op rotonde rechts en direct weer rechts. 

Spoorlaan:
Direct naast NS-station en de BP (te bereiken via afrit 18 op de A58, verkeerslichten rechtsaf, vóór spoorwegovergang links en weg rechtdoor blijven volgen tot BP) en het plein voor het NS-station.

Scholengemeenschap KSE:
Afslag 19 op de A58: rechtsaf beneden bij stoplichten linksaf, op de eerste rotonde de tweede afslag naar Couperuslaan en op de tweede rotonde de eerste afslag naar Stijn Streuvelslaan. 
Routebeschrijving

Appelgaarde (Lambertusstraat):
Afslag 19 op de A58: vanaf het NS-station de Anna van Berchemlaan inrijden en de tweede straat rechtsaf slaan (Lambertusstraat). Vanaf de Nieuwe Nobelaar is het de tweede straat links, wanneer je richting het station rijdt. 

ARV Achilles (Sportpark De Lage Banken):
Klik hier voor routebeschrijving: link accommodatie ARV Achilles

Bekijk hier de parcoursen!

Weet je je starttijd? Bekijk dan hier hoe jouw parcours loopt, zodat je je supporters kunt verdelen langs het parcours om je aan te moedigen.