Inschrijven kan tot een half uur voor de start

De inschrijving is nu gesloten.
Voor 2018 kun je weer inschrijven  vanaf 1 mei. 

Ook in 2018 willen wij weer de goedkoopste zijn, zonder op onze kwaliteit, service en organisatie te beknibbelen.

Wil je meedoen aan één van de afstanden? Schrijf je dan straks in en geniet van ons evenement met de verscheidenheid in het parcours: centrum, buiten- en natuurgebied. 

 

 

 

Instructie startnummer

Startnummer zichtbaar op de borst dragen, bevestigd met vier spelden. Startnummer niet bedekken met jas, banden, drinkfles, apparatuur etc De chip niet verwijderen, buigen, knippen, vouwen of bewerken.

Nederlandse deelnemers die zich vóór 15 oktober hebben ingeschreven, ontvangen hun startnummer in de week voor de Van Oers Marathon Brabant. Belgische of andere buitenlandse deelnemers én Nederlandse deelnemers die zich na 15 oktober hebben ingeschreven, kunnen hun startnummer zaterdag 27 of zondag 28 oktober afhalen bij het inschrijfbureau in de Nieuwe Nobelaer. Zaterdag vanaf 9.30 uur tot 15.00 uur en zondag vanaf 9.00 uur tot een half uur voor de start van de gekozen afstand.

T-shirt 2017

Ook nu is weer een T-shirt te koop als aandenken van de Van Oers Marathon Brabant. Je kunt dit T-shirt alleen bestellen bij het voor inschrijven. Prijs is € 15,00 voor dit functionele en kwalitatieve goede T-shirt.  

Op het T-shirt van Van Oers Marathon Brabant is dit jaar ons nieuwe logo geprint met daarbij de aanduiding van 35 jaar Marathon Brabant.
Een uniek T-shirt, dus kopen!

Lopen op uitnodiging

Heb je na 1 oktober 2014 onderstaande tijden gelopen op de 10 km, hele of halve marathon stuur dan een mail met een bewijs van je gelopen tijd naar info@marathonbrabant.nl en maak kans op een gratis startbewijs met verzorging op de dag van het evenement. Het aantal gratis startnummers is beperkt. De uiteindelijke toewijzing geschiedt door de organisatie.

Onderdeel Mannen Vrouwen
10 km < 0:33:00 < 0:36:00
Halve marathon < 1:15:00  < 1:25:00
Hele marathon < 2:30:00 < 3:00:00

Naast het gratis startnummer ontvang je:

  • plaats voor startvak 1 bij de afstanden:
  • aparte kleedaccommodatie op loopafstand start en finish
  • begeleiding vanaf onze kleedaccommodatie naar de start en finish

Aanmelden:
tel.31 06 37355726 of e-mail: info@marathonbrabant.nl