Stem op ons bij de Rabobank Clubkas Campagne!

Draag jij Van Oers Marathon Brabant een warm hart toe? En ben je lid van Rabobank West-Brabant Noord? Stem dan voor ons bij de Rabobank Clubkas Campagne! Er is dit jaar € 125.000 te verdelen onder de deelnemende verenigingen en stichtingen. Daarvan hopen wij door jouw steun uiteraard een mooi bedrag te mogen ontvangen, zodat we onze kwaliteit kunnen verhogen en onze inschrijfgelden laag kunnen houden. 

Twee stemmen

Leden van Rabobank West-Brabant Noord krijgen vanaf 4 april t/m 16 april 2018 de kans om te stemmen tijdens de Rabobank Clubkas Campagne. Je krijgt daarvoor een stemkaart in de bus met een persoonlijke inlogcode, waarmee je op een speciale site kunt inloggen. Ieder lid van Rabobank West-Brabant Noord krijgt vijf stemmen, waarvan er twee naar dezelfde stichting of vereniging mogen gaan. We hopen uiteraard dat twee van jouw stemmen naar Van Oers Marathon Brabant gaan. Want hoe meer stemmen we krijgen, hoe meer geld we ontvangen van Rabobank West-Brabant Noord.

Gratis sponsor

Met jouw stemmen voor Van Oers Marathon Brabant word je in feite gratis sponsor van dit bijzondere loopevenement, dat volledig door vrijwilligers wordt georganiseerd. Je helpt ons de Van Oers Marathon Brabant op 28 oktober 2018 nóg sfeervoller, mooier en aantrekkelijker te maken, waardoor wij jou een nóg leukere hardloopervaring kunnen bezorgen. Dat willen we samen toch? Benut je stem in de Rabobank Clubkas Campagne dus goed en breng twee stemmen uit op Van Oers Marathon Brabant. En spoor jouw supporters, familieleden, kennissen en vrienden die lid zijn van de Rabobank West-Brabant Noord aan om ook hun stem uit te brengen op de Van Oers Marathon Brabant! Alvast bedankt voor je stem!