Word vrijwilliger!

Terug naar vorige pagina »
Draag jij de Van Oers Marathon Brabant een warm hart toe? En wil je graag bijdragen aan een goed verloop van dit geweldige evenement? Overweeg dan eens om je aan te melden als vrijwilliger!
 

Vierhonderd vrijwilligers

De Van Oers Marathon Brabant kan niet zonder vrijwilligers. Het hele jaar zijn zo’n veertig vrijwilligers druk bezig met de organisatie en op de dag zelf, de laatste zondag van oktober, zijn er nog eens zo’n 400 enthousiaste vrijwilligers in touw om alles goed te laten verlopen.

Diverse vrijwilligersfuncties

Of je nu achter de schermen wilt helpen bij de opbouw, of juist graag veel contact wilt hebben met de deelnemers: er is altijd een vrijwilligersfunctie die bij jouw wensen en persoonlijkheid past. We hebben bijvoorbeeld vrijwilligers nodig voor:

  • het vrijhouden van het parcours voor de hardlopers;
  • het na-inschrijven van atleten op zaterdag 29 oktober en zondag 30 oktober;
  • de opvang van de atleten aan de finish en het uitreiken van medailles; 
  • het helpen bij de opbouw én de afbouw in het laatste weekend van oktober.

Gezellig én nuttig

Vrijwilliger zijn bij de Van Oers Marathon Brabant is niet alleen heel leuk en gezellig, je helpt ook nog eens de ruim 4000 deelnemers bij het neerzetten van hun topprestatie. In ruil krijg je een gratis lunchpakket, consumptiebonnen én iets lekkers, een leuke attentie van de organisatie en vooral heel waardering!

Meld je aan!

Wil jij ook aan de slag als vrijwilliger, of wil je meer weten? Neem dan contact op met vrijwilligers@marathonbrabant.nl. We zien jouw aanmelding graag tegemoet!