ClickR Internetcampagnes

Terug naar vorige pagina »

Als online marketing bureau in Etten-Leur worden we steevast enthousiast van mooie sportevenementen in onze thuishaven, maar met Marathon Brabant hebben we nog net wat meer. Niet alleen omdat hardlopen sterk leeft onder de medewerkers, maar ook omdat vennoot Martijn van Well in het verleden zelf als vrijwilliger betrokken is geweest bij het evenement.

"Toen ik nog bij Achilles liep hielpen we als juniorengroep om 's ochtends vroeg de hekken klaar te zetten. Ik vind het mooi om nu op deze manier een bijdrage te leveren aan dit mooie sportevenement in Etten-Leur", aldus Martijn. 

Sponsoring Marathon Brabant op meerdere manieren

Naast een financiĆ«le bijdrage draagt ClickR Internetcampagnes ook bij aan een betere vindbaarheid van het hardloop evenement. Wij zetten onze online marketing kennis graag in voor Marathon Brabant en bieden onder andere ondersteuning van social media kanalen zoals Twitter, Facebook en Pinterest. Ook zullen we op de dag zelf verslag doen van de wedstrijden via Twitter.

Naast Marathon Brabant sponsort ClickR Internetcampagnes ook andere (sportieve) initiatieven waaronder Cycling Ambassadors West-Brabant.

Zo willen wij bijdragen aan het nog leuker (en groter) maken van deze herfstklassieker voor hardlopers in ons mooie Etten-Leur.