Asselbergs & Klinkhamer bedrijvenloop

5, 10 en 21 kilometer

De Asselbergs & Klinkhamer Bedrijvenloop:is dé teambuilding die verder gaat dan een regulier uitje! Voor deze loop zijn de afstanden geselecteerd, de 5, 10 en 21 kilometer. Ook verenigingen, stichtingen en andere organisaties mogen hieraan deelnemen. Ga de uitdaging aan en kies voor dé teambuildingactiviteit bij uitstek!

Maar ook er is nog een belangrijke factor: bewegen zorgt voor een fysieke en geestelijke goede gezondheid. En dat geeft weer meer arbeidsplezier en
-prestatie !

 

Voordelen aan deelname

  • sportieve uitdaging onderling van collega's;
  • je ontmoet collega's in een andere omstandigheid;
  • profilering van het bedrijf, vereniging, stichting of clubs;
  • sportieve uitstraling van het bedrijf, vereniging, stichting en clubs
  • netwerkmogelijkheden, o.a. door relaties uit te nodigen voor deelname; het ontmoeten van andere bedrijven c.s.;
  • en niet onbelangrijk: bewegen is gezond voor de mens.

 

Samenstelling van het team

Ieder team wordt gevormd door minimaal drie tot maximaal vijf deelnemers. De samenstelling van de teams is vrij: deze kunnen bestaan uit mannen,  vrouwen, collega's, relaties, familie met of veel of weinig loopervaring. Iedereen mag meedoen! De drie beste looptijden worden bij elkaar opgeteld en aan de hand hiervan een klassement opgemaakt. Uiteraard kan je met meerdere teams op de drie vermelde afstanden meedoen.

 

Deelnemers 2017

Onderstaande bedrijven hebben  in 2017  deelgenomen. Klik op het logo voor info.
                                              

  

 

In het kort

Inschrijfgeld
€ 120,- per team 3 t/m 5 personen

Afstanden
5   kilometer
10 kilometer
21 kilometer (Halve Marathon)

Starttijden en startvak
5 km    11:30 uur vak 3
10 km  10:00 uur vak 3
21 km  12:15 uur vak 3

Alles wat je moet weten

Voor de Asselbergs & Klinkhamer Bedrijvenloop kunt u  zich inschrijven voor de 5, 10 en 21 kilometer. Deze loop wordt samen gehouden met de andere regulieren lopen. De parcoursen gaan door het centrum van Etten-Leur en het mooie buitengebied om uiteindelijk te finishen op de Markt in Etten-Leur.

Hieronder vind u per afstand de starttijd en het startvak. 

Afstand Starttijd Startvak  
5 kilometer  11:30 uur

Startvak 3

Direct inschrijven
10 kilometer  10:00 uur Startvak 3 Direct inschrijven
21 kilometer  12:15 uur Startvak 3 Direct inschrijven

Voor de deelnemers aan de Asselbergs & Klinkhamer Bedrijvenloop worden een aantal faciliteiten verzorgd, zo is er een eigen kleedgelegenheid en kunt u starten in een apart startvak op de drie verschillende afstanden. Naast het individuele klassement heeft de Bedrijvenloop ook een eigen klassement. Ook is er een prijsbeker  te winnen voor het snelste team op elke afstand..Die ontvangt de daarbij behorende beker op de podiumwagen tijdens de huldiging. De prijzen voor de nrs  2 en 3 worden naar hun adres gestuurd.
Tot slot krijgt ieder teamlid 2 consumptiebonnen en wordt u logo gepubliceerd in de Marathonkrant en op de website van Marathon Brabant.

Het belooft een sportieve prestatie te worden waar jij én jouw teamleden nog lang over na zullen praten. Wil je meer informatie, neem dan contact met ons op via telefoonnummer 06 3735 5726 of bedrijvenloop@marathonbrabant.nl.

Lees voor het inschrijven en het event nog even het wedstrijdreglement en de algemene voorwaarden.