Asselbergs & Klinkhamer bedrijvenloop

5, 10 en 21 kilometer

De Asselbergs & Klinkhamer Bedrijvenloop is dé teambuilding die verder gaat dan een regulier uitje! De afstanden die uw team kan lopen zijn 5, 10 en 21 kilometer. Ga de uitdaging aan en kies voor dé teambuildingactiviteit bij uitstek!

Maar ook er is nog een belangrijke factor: bewegen zorgt voor een fysieke en geestelijke goede gezondheid. En dat geeft weer meer arbeidsplezier en -prestatie !

 

Samenstelling van het team
Ieder team wordt gevormd door minimaal drie tot maximaal vijf deelnemers. De samenstelling van de teams is vrij: deze kunnen bestaan uit mannen,  vrouwen, collega's, relaties, familie met of veel of weinig loopervaring. Iedereen mag meedoen! De drie beste looptijden worden bij elkaar opgeteld en aan de hand hiervan een klassement opgemaakt. Uiteraard kan je met meerdere teams op de drie vermelde afstanden meedoen.

Deelnemers 2018:

   
      
 
     
     

 

 

In het kort

 

Inschrijffomulier bedrijvenloop
De inschrijving is open tot en met 13 oktober a.s.
Inschrijfgeld
€ 150,- per team 3 t/m 5 personen

Afstanden
5   kilometer
10 kilometer
21 kilometer (Halve Marathon)

Starttijden en startvak
5 km    12:00 uur vak 3
10 km  10:30 uur vak 3
21 km  12:45 uur vak 3

Daarom doe je mee

  • Daag je collega's uit!
  • Profileer het bedrijf als sportief en gezond!
  • N​​​odig je relaties uit voor deelname!
  • Teambuilding

 

Bedrijvenloop specials

  • eigen kleedgelegenheid in nabijheid start en finish
  • special startvak
  • klassement bedrijvenloop en individueel;
  • prijsuitreiking op de Markt voor de nrs 1 in het klassement;
  • 2 consumptiebonnen voor elk teamlid;
  • vermelding bedrijfslogo op scherm, marathonkrant en website Marathon Brabant met link naar uw bedrijf.

Alles wat je moet weten

Voor de Asselbergs & Klinkhamer Bedrijvenloop kunt u  zich inschrijven voor de 5, 10 en 21 kilometer. Deze loop wordt samen gehouden met de andere regulieren lopen. De parcoursen gaan door het centrum van Etten-Leur en het mooie buitengebied om uiteindelijk te finishen op de Markt in Etten-Leur.

Hieronder vind u per afstand de starttijd en het startvak. 

Afstand Starttijd Startvak
 5 kilometer  11:30 uur

 Startvak 3

 10 kilometer  10:00 uur  Startvak 3
 21 kilometer  12:15 uur  Startvak 3

Voor de deelnemers aan de Asselbergs & Klinkhamer Bedrijvenloop worden een aantal faciliteiten verzorgd, zo is er een eigen kleedgelegenheid en kunt u starten in een apart startvak op de drie verschillende afstanden. Naast het individuele klassement heeft de Bedrijvenloop ook een eigen klassement. Ook is er een prijsbeker  te winnen voor het snelste team op elke afstand..Die ontvangt de daarbij behorende beker op de podiumwagen tijdens de huldiging. De prijzen voor de nrs  2 en 3 worden naar hun adres gestuurd.
Tot slot krijgt ieder teamlid 2 consumptiebonnen en wordt u logo gepubliceerd in de Marathonkrant en op de website van Marathon Brabant met link naar uw bedrijf.

Het belooft een sportieve prestatie te worden waar jij én jouw teamleden nog lang over na zullen praten. Wil je meer informatie, neem dan contact met ons op via telefoonnummer 06 3735 5726 of bedrijvenloop@marathonbrabant.nl.

Lees voor het inschrijven en het event nog even het wedstrijdreglement en de algemene voorwaarden.