Thetford 10 kilometer

Vind jij het heerlijk om enkele keren per week een flink stuk hard te lopen, maar is een hele of halve marathon voor jou net iets teveel van het goede? Dan is de Thetford 10 kilometer echt wat voor jou! Het is niet voor niets een van de populairste afstanden.

Let op: Inschrijven is alleen digitaal mogelijk! Inschrijven en betalen doe je thuis of via jouw mobiele telefoon, Ipad of tablet. Je kunt je online inschrijven tot een half uur voor de start van jouw gekozen afstand. Je startnummer haal je vervolgens af bij het Inschrijfbureau. Alleen voor de Familieloop kun je je zondag nog op de Markt inschrijven bij de speciale stand. Inschrijven via een papieren formulier en contant betalen is niet meer mogelijk!

 


 

 

In het kort

Afstand
10 kilometer gecertificeerd

Starttijd
10:30 uur

 

Alles wat je moet weten

Het geheel verharde parcours van de 10 km start in het centrum van Etten-Leur en voert de deelnemers vervolgens via het zuidelijk buitengebied van Etten-Leur terug naar de finish op de Markt. Na ongeveer 4.5 km wordt er gelopen over het parcours van de halve en hele marathon. De deelnemers aan deze afstanden zijn op dat moment nog niet op het parcours. De 10 km bestaat uit één ronde.

Start vanaf Oude Bredaseweg – r.d. Markt – l.a. Raadhuisplein – r.d. Bisschopsmolenstraat – r.a. Zundertseweg – l.a. Kokkestraat – r.a. fietsviaduct ri. Zundertseweg – l.a. Zundertseweg – r.a. Sprundelsebaan – r.d. Bredasebaan – r.a. Munnikendijk – r.a. Polderstraat (de blauw gemarkeerde straten liggen in de gemeente Rucphen) – l.a. Grauwe Polder (weg oversteken) – r.d. viaduct A58 oversteken - r.a. Streek – l.a. Zundertseweg – l.a. Bisschopsmolenstraat – r.d. rotonde – r.d. Raadhuisplein – r.d. Markt (finish)

Uitprinten? Klik hieronder. 


 

Voor de Thetford 10 km word je om 10:30 uur verwacht aan de start in de Oude Bredaseweg.

Ook de bedrijfvenloop 10 km start om 10:30 uur in de Oude Bredaseweg.

Overige informatie
Voor meer informatie kunt u terecht via het telefoonnummer 076-5016115 en via info@marathonbrabant.nl

Lees voor het inschrijven en het event nog even het wedstrijdreglement en de algemene voorwaarden.

 

Parcoursrecords

10 km mannen

10 km vrouwen

2012 Colin Bekers

(Ned) 31:20

2013 Kim Dillen

(Ned) 34:55