Van der Veeken Wandeltocht

15km of 30km

Op zaterdag 29 oktober organiseren we de Van der Veeken wandeltocht. Tijdens deze wandeltocht loop je voor een deel over het parcours van de hele marathon, door het buitengebied van Etten-Leur en omgeving. De start en finish zijn bij de Nobelaer (Parklaan 2, Etten-Leur). 

Let op: Digitaal inschrijven en betalen doe je via jouw mobiele telefoon, Ipad of tablet. Je kunt je online inschrijven voor de Van der Veeken wandeltocht tot 29 oktober 10:30 uur.

Bij onze wandeltocht heb je keuze uit 15 km of 30 km. Wandelaars dienen de verkeersregels te respecteren, zowel binnen als buiten de bebouwde kom.

Je krijgt bij deelname aan de Van der Veeken wandeltocht een consumptiebon en een routebeschrijving (route is ook gemarkeerd met pijlen) mee en na afloop een medaille. Heb je een wandelboekje, neem die dan mee voor de stempel.

 

 

Goed doel: BuitenThuisZijn

Per inschrijving gaat er € 2 naar het goede doel: BuitenThuisZijn. Hier kunnen (jong)volwassenen, met een grote afstand tot de arbeidsmarkt, aan de slag met het ontdekken, ontwikkelen en inzetten van hun kracht. BuitenThuisZijn is gevestigd op de Menmoerhoeve, Zundertseweg 66.

In het kort

Afstand
15 kilometer of 30 kilometer

Start en finish
Start tussen 08:00 en 11:00 uur. Finish uiterlijk 16:00 uur.
Beide bij de Nobelaer, Parklaan 2, Etten-Leur.

Parcours
Geheel verhard, deels over parcours hele marathon

Parkeren
Gratis parkeren mogelijk op parkeerplaats KSE (Stijn Streuvelslaan 42) van 08.00 tot 16.00 uur. Vanaf hier wandelt u in 5 tot 10 minuten naar de start (Parklaan 2).

Meer weten?

Stuur een bericht

Meer wandelingen maken?

Wandelzoekpagina biedt wandelaars informatie over wandelen in Nederland, meer dan 5000 dag­wandelin­gen, wandelkaarten, stads­wandelingen, GPS-wandelin­gen, themawandelingen en meerdaagse wandeltochten.

Alles wat je moet weten

De wandelroute van zowel de 15 als 30 kilometer gaat deels over het parcours van de marathon.

Deelnemers krijgen de route van de gekozen afstand mee bij de start. 

Wandelaars vertrekken tussen 08:00 uur en 11:00 uur vanuit de Nobelaer en finishen uiterlijk 16:00 uur weer bij de Nobelaer.

Bij het inschrijfgeld is een consumptiebon inbegrepen voor een drankje op het rustpunt onderweg. Bij de 15 kilometer is dat één consumptiebon en bij de 30 kilometer twee consumptiebonnen.

Goed doel

Bij elke inschrijving gaat er € 2 naar het goede doel: BuitenThuisZijn. Hier kunnen (jong)volwassenen, met een grote afstand tot de arbeidsmarkt, aan de slag met het ontdekken, ontwikkelen en inzetten van hun kracht. BuitenThuisZijn is gevestigd op de Menmoerhoeve, Zundertseweg 66.