Wandelen 15 km en 30 km

Voor de eerste keer in de geschiedenis van de Marathon Brabant wordt op de zaterdag (29 oktober) een wandeltocht georganiseerd. Met deze wandeling loop je grotendeels over het parcours van de hele marathon. De start en finish zijn bij de Nobelaer (Parklaan 2, Etten-Leur). 

Let op: Digitaal inschrijven en betalen doe je thuis of via jouw mobiele telefoon, Ipad of tablet. Je kunt je online inschrijven voor de wandeltocht tot 29 oktober 10:30 uur.

Bij onze wandeltocht heb je keuze uit 15 km of 30 km. Wandelaars dienen de verkeersregels te respecteren, zowel binnen als buiten de bebouwde kom, en hierbij de aanwijzingen van de aanwezige verkeersregelaars en wegafzetters op te volgen.

Je krijgt bij deelname aan onze wandeltocht een medaille en routebeschrijving. Heb je een wandelboekje, neem die dan mee voor de stempel.

 

 

Goed doel: BuitenThuisZijn

Per inschrijving gaat er € 2 naar het goede doel: BuitenThuisZijn. Hier kunnen (jong)volwassenen, met een grote afstand tot de arbeidsmarkt, aan de slag met het ontdekken, ontwikkelen en inzetten van hun kracht. BuitenThuisZijn is gevestigd op de Menmoerhoeve, Zundertseweg 66.

In het kort

Afstand
15 kilometer of 30 kilometer

Start en finish
Start tussen 08:00 en 11:00 uur. Finish uiterlijk 16:00 uur.
Beide bij de Nobelaer, Parklaan 2, Etten-Leur.

Parcours
Geheel verhard, grotendeels over parcours hele marathon

Meer weten?

Stuur een bericht

Meer wandelingen maken?

Wandelzoekpagina biedt wandelaars informatie over wandelen in Nederland, meer dan 5000 dag­wandelin­gen, wandelkaarten, stads­wandelingen, GPS-wandelin­gen, themawandelingen en meerdaagse wandeltochten.

Alles wat je moet weten

De wandelroute gaat grotendeels over het parcours van de marathon.

Deelnemers krijgen de route van de gekozen afstand mee bij de start.

Wandelaars vertrekken tussen 07:00 uur en 11:00 uur van de Nobelaer en finishen uiterlijk 16:00 uur weer bij de Nobelaer.

Goed doel

Met elke inschrijving gaat € 2 naar het goede doel: BuitenThuisZijn. Hier kunnen (jong)volwassenen, met een grote afstand tot de arbeidsmarkt, aan de slag met het ontdekken, ontwikkelen en inzetten van hun kracht. BuitenThuisZijn is gevestigd op de Menmoerhoeve, Zundertseweg 66.