Van der Veeken Wandelen/Fietsen

Op zaterdag 28 oktober organiseren we de Van der Veeken wandeltocht en fietstocht. Tijdens de wandeltocht loop je door het noordelijke buitengebied van Etten-Leur en omgeving. Speciaal voor fietsers is er de Van der Veeken fietstocht met de afstand van een marathon. De start en finish zijn bij het Witte Paard (Oude Bredaseweg 15, Etten-Leur). Kom genieten van de mooie omgeving van Etten-Leur!

 Je kunt je online inschrijven voor de Van der Veeken wandeltocht of fietstocht tot 28 oktober 10:30 uur.

Wandeltocht

Bij onze wandeltocht heb je keuze uit 8km, 16km of 30km. Wandelaars dienen de verkeersregels te respecteren, zowel binnen als buiten de bebouwde kom. Heb je een wandelboekje, neem die dan mee voor de stempel.

Fietsverhuur

Speciaal voor fietsers is er een heerlijke fietstocht van 42,5 kilometer. Je kunt hiervoor bij Van der Veeken Fietsspecialist een elektrische fiets of een niet-elektrische fiets met versnellingen huren. Voor het huren van een niet-elektrische fiets betaal je 10 euro voor 1 dag en 18 euro voor 2 dagen. Het huren van een elektrische fiets kost 18 euro voor 1 dag en 33 euro voor 2 dagen. Reserveer je fiets vooraf bij Van der Veeken!

Inbegrepen bij inschrijving

Je krijgt bij deelname aan de Van der Veeken Wandelen/Fietsen een routebeschrijving mee (route is ook gemarkeerd met pijlen) en een consumptiebon die je kunt inleveren bij het rustpunt (de Turfvaart) of eindpunt. Na afloop staat er een kop soep voor je klaar bij inlevering van de routebeschrijving. Ook ontvang je een attentie bij terugkomst.

 

 

 

Goed doel: Stichting Leergeld

Een deel van het inschrijfgeld gaat naar het goede doel: Stichting Leergeld. Deze stichting helpt kinderen uit gezinnen met geldzorgen in Nederland. Zo helpen ze bijvoorbeeld met schoolspullen, een laptop, een fiets, zwemles, sport, muziekles of een verjaardagspakket.

In het kort

Afstand wandelen
8 kilometer, 16 kilometer of 30 kilometer

Afstand fietsen
42,5 kilometer (marathon)

Start en finish (aan- en afmelden verplicht)
Start van 09:00 uur tot 11:00 uur (30km vanaf 08:00 uur). Finish uiterlijk 16:00 uur.
Beide bij het Witte Paard, Oude Bredaseweg 15, Etten-Leur.

Parcours
Geheel verhard.

Parkeren
Gratis parkeren mogelijk op parkeerplaats KSE (Stijn Streuvelslaan 42) van 08.00 tot 16.00 uur. Vanaf hier wandelt u in 5 tot 10 minuten naar de start (Oude Bredaseweg 15).

Meer weten?

Stuur een bericht

Meer wandelingen maken?

Wandelzoekpagina biedt wandelaars informatie over wandelen in Nederland, meer dan 5000 dag­wandelin­gen, wandelkaarten, stads­wandelingen, GPS-wandelin­gen, themawandelingen en meerdaagse wandeltochten.

Alles wat je moet weten

De Van der Veeken wandelroute van zowel de 8km, 16km als 30km gaat door het noordelijke buitengebied van Etten-Leur. Dat geldt ook voor de Van der Veeken fietstocht van 42,5km.

Deelnemers krijgen de route van de gekozen afstand mee bij de start en de routes zijn uitgepijld. 

Wandelaars van de 8km en 16km en fietsers vertrekken vanaf 09:00 uur en uiterlijk 11:00 uur vanuit het Witte Paard en finishen uiterlijk 16:00 uur weer bij het Witte Paard. Voor wandelaars van de 30km geldt een eerdere vertrektijd van 08:00 uur.

Na afloop staat er een kop soep voor je klaar bij inlevering van de routebeschrijving. Er is daarnaast een consumptiebon inbegrepen voor bij het rustpunt (de Turfvaart) of eindpunt.

Goed doel

Een deel van het inschrijfgeld van de Van der Veeken wandeltocht en fietstocht gaat naar het goede doel: Stichting Leergeld. Deze stichting helpt kinderen uit gezinnen met geldzorgen in Nederland. Zo helpen ze bijvoorbeeld met schoolspullen, een laptop, een fiets, zwemles, sport, muziekles of een verjaardagspakket.