Informatie

Startnummers

De Nederlandse deelnemers die vooringeschreven hebben ontvangen hun startnummer thuis in de week voor 29 oktober a.s.

Deelnemers uit het buitenland kunnen hun startnummer afhalen op zaterdag 28  of zondag 29 oktober bij het inschrijfbureau in de Nieuwe Nobelaer.

Starttijden

09.45 uur Familieloop
10.45 uur 5 km prestatieloop/5 km bedrijvenloop
11.30 uur 10 km/10 km bedrijvenloop
11.45 uur hele marathon/estafette marathon
14.00 uur halve marathon/halve marathon bedrijvenloop

Bekijk hier de parcoursen!

Weet je je starttijd? Bekijk dan hier hoe jouw parcours loopt, zodat je je supporters kunt verdelen langs het parcours om je aan te moedigen.

Medische begeleiding

Marathon Brabant zorgt niet alleen voor je veiligheid door het parcours veilig af te zetten, maar zorgen ook gedeeltelijk medisch voor je. Zo is er op iedere 5km-post water, fruit en sportdank aanwezig. Ook sponsposten staan bij het 5 km  langs het parcours.  

Er is ook een massage team aanwezig in NIeuwe Nobelaer. Daar kun je gebruik van maken om voor de start nog om je stijve spieren voor en na het lopen los te maken, 

EHBO en Rode Kruis zijn paraat om bij eventuele calamiteiten in actie te komen. 

Tip: zorg wel dat je goed voorbereid aan de start  staat.

Kleedruimten

Voor de start van Marathon Brabant kun je je alvast omkleden op verschillende punten nabij het parcours. Na afloop van je loop kun je hier ook nog een lekkere douchen nemen, om even bij te komen.

Moeierboom op T-shirt 2018

De Moeierboom, op de kop van de Markt in het centrum van Etten-Leur, is een grootbladige linde (Tilia Platyphyllos). Dit groene monument werd omstreeks 1675 geplant en is één van de meest uitzonderlijke bomen in Nederland. 

Wil je meer weten over de Moeierboom, lees hier verder