Kleedruimten

Deelnemers aan de Van Oers Marathon Brabant kunnen op diverse plaatsen omkleden en douchen. Hieronder zetten we de mogelijkheden voor je op een rijtje. 

Nieuwe Nobelaer

Er is kleedruimte aanwezig in de Nieuwe Nobelaer, Anna van Berchemlaan 2, Etten-Leur. Hier is ook het Inschrijfbureau gevestigd. Ook waardevolle spullen kun je in bewaring geven bij de garderobe.

ARV Achilles 

Tijdens de van Oers Marathon op zondag 29 oktober stelt Atletiekvereniging ARV Achilles haar accommodatie weer beschikbaar voor lopers, hun supporters en de vrijwilligers die nodig zijn om dit geweldige evenement mogelijk te maken.

De sfeervolle kantine biedt de lopers de gelegenheid om zich mentaal voor te bereiden op de wedstrijd. Daar kunnen waardevolle spullen in bewaring gegeven worden. En zo je wenst kun je inlopen op de atletiekbaan. Met busjes wordt een pendeldienst gereden van het clubhuis naar het inschrijfbureau of de start. Na afloop staan deze busjes weer bij de finish om je naar het clubhuis te brengen. Dit jaar zijn er naast uitstekende kleedkamers en douches ook voorzieningen als een sauna, hottub en koudwaterdouches.

Zwembad De Banakker

Omkleden en douchen kan ook voor dames en heren in Zwembad De Banakker in gescheiden ruimtes. Het zwembad is vlakbij het parcoursrs en is gelegen aan de Frederik van Eedenstraat. Je kunt daar terecht vanaf  9.00 uur tot 16.45 uur. Na 13.00 uur is het alleen toegankelijk voor deelnemers van de Van Oers Marathon Brabant. Er mag niet worden gezwommen.

Sportzaal Lambertusstraat

Voor de vrouwen zijn er vanaf 9.00 uur kleed- en doucheruimtes in de sportzaal aan de Lambertusstraat in Etten-Leur. De Lambertusstraat is vlak bij de Nieuwe Nobelaer. 

Op onderstaande plattegrond zie je waar de kleedruimtes zich bevinden.

Waardevolle spullen

Het is mogelijk om waardevolle spullen in bewaring te geven. Hier voor is in de garderobe van de Nieuwe Nobelaer ruimte gecreeërd. Je kunt de ruimte herkennen aan de Tempo Team beachflags.

Let wel: Stichting Marathon Brabant is niet aansprakelijk voor verlies van je eigendommen.