Modoc nieuwe trotse sponsor Familieloop

De Familieloop heeft dit jaar een nieuwe sponsor: Modoc, een betrokken carrièremaker in heel West-Brabant en Zeeland. Zij verbinden de professional graag aan hun uitgebreide netwerk aan opdrachtgevers en andersom. Bovendien coacht en traint Modoc deze professionals, omdat de persoonlijke ontwikkeling centraal staat. Dit leidt dan ook tot langdurige werkrelaties waar ze trots op zijn. Dat Modoc de Familieloop een warm hart toedraagt, is niet zo gek. De bedrijfsnaam staat namelijk voor Moeder Dochter, die samen het bedrijf hebben opgericht. 

Vestiging in Etten-Leur

Marja de Heer, directeur van Modoc: “In 2010 ben ik samen met mijn dochter Linda het bedrijf gestart met een vestiging in Tholen. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een organisatie met twintig vaste collega’s en natuurlijk een flink aantal collega’s die bij onze opdrachtgevers aan de slag zijn. We hebben, naast Tholen, een vestiging in Goes geopend. En vanaf december zijn we ook te vinden aan de Bredaseweg in Etten-Leur, de plaats waar ik trouwens ook al ruim twintig jaar woon. Bovendien heb ik jarenlang aan atletiek gedaan en is mijn man nog steeds fanatiek aan het hardlopen bij Achilles. Dus toen de kans voorbij kwam om de Familieloop te ondersteunen, hebben we die met beide handen aangegrepen.”

Sport en gezond leven

Bij Modoc zitten sport en gezond leven in het DNA. Marja: “Mijn dochter en ik zijn zelf sportief en ook bij onze collega’s proberen we gezond leven te promoten. Hoewel de snoeppot op onze bureaus niet ontbreekt, verzorgen we wel elke dag een gezonde lunch op kantoor en gaan we daarna graag nog een rondje wandelen. Ons team is vrij jong, gemiddeld 26 jaar, en veel collega’s doen zelf ook aan sport. We proberen dus zoveel mogelijk collega’s te enthousiasmeren om op 28 oktober aan de start te verschijnen. En ook onder onze opdrachtgevers brengen we de Van Oers Marathon Brabant onder de aandacht.”

Sponsoring

Overigens is de Van Oers Marathon Brabant niet de enige sponsoractiviteit van Modoc. “We vinden sportsponsoring een mooie manier om een steentje bij te dragen aan de maatschappij en we sponsoren onder meer een hockeyteam, diverse voetbalteams, een amazone die op hoog niveau dressuur rijdt en een hardloopgroep die bestaat uit tien leden van Achilles. Zij hebben al een paar keer de halve marathon van de Asselbergs & Klinkhamer Bedrijvenloop gewonnen en ze doen ook aan andere loopwedstrijden in de regio mee.”

Aan de start op 28 oktober

Modoc staat op 28 oktober sowieso met twee teams aan de start van de Asselbergs & Klinkhamer Bedrijvenloop, en ook bij de Modoc Familieloop zijn Marja en haar collega’s natuurlijk te vinden. “Ik wil met mijn kleindochter van twee jaar oud gaan lopen. Ik verheug me erop om samen met al die andere kinderen en hun ouders en grootouders samen aan de Familieloop mee te doen!”