Nieuwe opstapgroep voor de 5 kilometer is gestart!

Met twaalf weken hardloopcursus kan je succesvol meedoen aan de Marathon Brabant! De deelnemers van de opstapgroep die in juli is gestart, gaan dat zelf ervaren. En niet alleen dat: ze krijgen ook nog eens 25% korting op het inschrijfgeld!

In twaalf trainingen naar de 5 km

Met een twaalftal begeleide trainingen wordt toegewerkt naar een succesvolle deelname aan de 5 kilometer van de Van Oers Marathon op zondag 27 oktober in Etten-Leur. De kosten voor deze opstapcursus zijn € 50,00.

25% korting op je inschrijfgeld
Marathon Brabant haalt een kwart van het inschrijfgeld af, wanneer je als opstapper aan de 5 km meedoet op 27 oktober 2019!

Paul van Dongen en Ann Smout
Deze loopcursus wordt gegeven door twee zeer ervaren opstaptrainers, die hun sporen op dit gebied al ruimschoots hebben verdiend in ondermeer Oud Gastel, Galder, Chaam, Zundert en op 13 juli namen ze met met succes afscheid van de opstapgroep in Schijf.

Hoe kan je je opgeven?
Vul hier je gegevens in: https://www.arv-achilles.nl/inschrijfformulier-opstapgroep

Meer informatie
mail naar opstapgroep@arvachilles.nl

 

In twaalf trainingen naar de 5 km

Met een twaalftal begeleide trainingen wordt toegewerkt naar een succesvolle deelname aan de 5 kilometer van de Van Oers Marathon op zondag 27 oktober in Etten-Leur. De kosten voor deze opstapcursus zijn € 50,00. Deze loopcursus wordt gegeven door de zeer ervaren opstaptrainers Paul van Dongen en Ann Smout, die hun sporen op dit gebied al ruimschoots hebben verdiend in onder meer Oud Gastel, Galder, Chaam, Zundert en Schijf.