Plezier voor vier: de estafettemarathon!

Houd jij van hardlopen, maar is een hele of halve marathon wat teveel van het goede? En heb je drie sportieve vrienden of vriendinnen die wel van een uitdaging houden? Schrijf je dan in voor de estafettemarathon! Daarbij loop je met zijn vieren in totaal een marathon en ga je samen over de eindstreep. 

Het stokje doorgeven

Net zoals bij het bekende atletieknummer loopt iedere loper een afstand, voordat hij of zij het stokje – in dit geval eigenlijk een hesje met daarop jullie startnummer – doorgeeft aan de volgende loper. Iedereen uit jouw team loopt ongeveer 10,5 kilometer. Maar de laatste loodjes loopt de vierde loper niet alleen, want jullie gaan natuurlijk samen de finish over!

Het goede doel

Samen hardlopen is nóg leuker wanneer je het niet alleen voor het klassement doet, maar ook voor een goed doel. Daarom kun je tijdens het inschrijven een donatie van € 2 overmaken aan de Yellow Roses Foundation. Deze stichting geeft vrouwen met een kanker of een andere levensbedreigende ziekte in Etten-Leur en omgeving een dag zonder zorgen, zodat ze even kunnen vergeten dat ze ziek zijn. 

Schrijf je in!

Heb jij, samen met je sportieve vrienden, wel zin in een leuke uitdaging? Schrijf je dan vóór 15 oktober in voor de estafettemarathon en ga samen voor de winst!