Schrijf je in voor Thuiseditie 2021 en/of Menmoerhoeve wandeltocht 15km!

Helaas heeft het bestuur van Stichting Marathon Brabant in juli noodgedwongen een streep moeten zetten door de fysieke editie van 2021. Maar we komen terug met een alternatief! We organiseren een nieuwe thuiseditie voor hardlopers en op 31 oktober is er voor wandelaars de Menmoerhoeve wandeltocht 15km. Meedoen aan beide evenementen mag!

Voor hardlopers: Van Oers Marathon Brabant Thuiseditie 2021

Het idee is simpel: loop je eigen rondje en maak kans op mooie prijzen. Met dit alternatief willen we mensen ook nu graag in beweging houden. We hebben prijzen voor de winnaars van het klassement en verloten drie sporthorloges (of andere prijzen) onder alle deelnemers die doneren aan het goede doel, het Vrolijke Ruitertje. Meedoen met onze thuiseditie is bovendien gratis! 

Op onze website vind je meer informatie over de spelregels. Schrijf je uiterlijk 30 oktober in!

Voor wandelaars: Menmoerhoeve wandeltocht 15km

Op zondag 31 oktober organiseren we een wandeling van 15 kilometer over een deel van het parcours van de hele marathon. De start en finish van deze wandeling is bij Het Witte Paard, Oude Bredaseweg 15 in Etten-Leur.

Zin in zo’n heerlijke wandeling? Schrijf je dan voor € 7,50 in voor onze Menmoerhoeve wandeltocht 15km. In dit bedrag is een medaille én een consumptie voor koffie/thee/frisdrank bij de Menmoerhoeve of Het Witte Paard inbegrepen.