Steun met jouw deelname de Yellow Roses Foundation

Vrouwen uit Etten-Leur met kanker of een andere levensbedreigende ziekte voor één dag hun zorgen laten vergeten: dat is het doel van de Yellow Roses Foundation. De Van Oers Marathon Brabant draagt dit goede doel een warm hart toe en we hopen dat jij dat ook doet: bij je inschrijving kun je ervoor kiezen om € 2 of meer te doneren aan deze stichting! 

Vertroeteld

De Yellow Roses Foundation is in 2006 opgericht door Sandra Wijkhuisen, die haar schoonmoeder verloor aan kanker. Haar favoriete bloemen waren gele rozen, vandaar de naam van de stichting. Al sinds de oprichting organiseert de stichting elk jaar Verwendagen voor dames die levensbedreigend ziek zijn. Tijdens zo’n dag kunnen de vrouwen even lekker vertroeteld worden en ontspannen, in een tijd die zoveel spanning en verdriet met zich meebrengt. 

Workshops

Naast de jaarlijkse Verwendagen zijn er soms ook andere activiteiten. Zo zijn enkele liefhebsters naar een optreden van Willeke Alberti geweest en zijn er in de loop der jaren ook workshops bloemschikken en quilten geweest. 

Doneer!

Van Oers Marathon Brabant draagt deze stichting een warm hart toe. Jij ook? Maak dan bij je inschrijving gebruik van de mogelijkheid om een donatie te doen aan dit mooie goede doel, dat zieke vrouwen uit de regio Etten-Leur even de kans geeft om hun ziekte te vergeten en te genieten van een heerlijke verwendag.