Van Oers Marathon Brabant weer de goedkoopste

Steeds meer Nederlanders beoefenen hardlopen als sport en dus groeien de Nederlandse hardloopevenementen snel. Tegelijkertijd stijgen de prijzen voor deze evenementen en de verschillen tussen marathons zijn enorm. Besparingsplatform Kortingscode.nl deed onderzoek naar de prijsverschillen ten opzichte van vorig jaar van de dertien grootste marathons in Nederland. 

Wat blijkt? In Rotterdam betaal je de hoofdprijs, en in Etten-Leur kun je voor een kwart van die prijs een marathon lopen. De prijzen zijn gemiddeld met € 3 omhoog gegaan. De grootste sprong is gemaakt in Spijkenisse met een stijging van € 8.

Je kunt nog meer voordeel halen bij onze marathon. Ben je lid van de Atletiek Unie, dan betaal je tot 15 oktober € 17, de overige deelnemers betalen € 19. Na 15 oktober is het tarief voor iedereen € 20 en bij na-inschrijven € 22. 

Wil jij een marathon lopen op een gecertificeerd parcours, mooi vlak en in een afwisselende omgeving? Doe dan je voordeel en schrijf je nu snel in voor de marathon in Etten-Leur! Ook de tarieven voor de andere afstanden zijn overigens niet hoog. En wat denk je van de tarieven voor onze estafettemarathon? Daarvoor betaal je, met het hele team, € 95. Deelname aan de bedrijvenloop kost € 115 per team.