Van Oers verlengt contract

Van Oers Accountancy & Advies en Stichting Marathon Brabant hebben het sponsorcontract dat in 2019 afloopt voor drie jaar verlengd. Vanaf 2020 tot en met 2022 zal Van Oers verbonden blijven aan dit sportieve evenement in Etten-Leur. 

Alexander den Boer, directielid Corporate Finance van Van Oers Accountancy & Advies, is verguld met de nieuwe overeenkomst. “De waardering van de deelnemers voor het evenement is ieder jaar weer ongekend hoog. Met dit contract verbinden wij onze naam ook voor de komende drie jaar aan het evenement. We zijn hiermee de topsponsor en naamdrager van de Van Oers. Wij zijn blij met deze verlenging mede in het licht gezien van de uitstraling en deelname aan het evenement en de ambitie om dat in de komende jaren te vergroten”.

“Ook de Stichting marathon Brabant is zeer blij met de verlenging van het sponsorcontract met Van Oers Accountancy & Advies” aldus Ed Sligchers, voorzitter van de Stichting Marathon Brabant.  Hij omschrijft dat met de woorden:” Van Oers is een zeer betrouwbare partij, waarmee het bestuur van de Stichting de afgelopen 9jaar zeer prettig heeft samengewerkt. Door de verlenging van het contract is de continuïteit van het loopevenement in Etten-Leur voor meerdere jaren gegarandeerd.” De voorbereidingen voor de 36e editie op 28 oktober 2018 zijn in volle gang om weer te zorgen voor een succesvol evenement!

Links op de foto ontvangt Ed Sligchers het wederzijds ondertekend contract van Alexander den Boer.