Notulist voor bestuur Stichting Marathon Brabant gezocht!

Stichting Marathon Brabant organiseert elk jaar op de laatste zondag van oktober een groots hardloopfeest in Etten-Leur. Hier komen jaarlijks duizenden sportieve deelnemers en fanatieke supporters op af. Marathon Brabant is een begrip in de regio en daarbuiten. We hebben een programma waar iedereen aan mee kan doen, ook als je minder van hardlopen houdt.

Het bestuur van Marathon Brabant zorgt voor de goede organisatie van dit evenement, met als doel dat alles goed geregeld is voor de deelnemers en publiek. Dat doen we allemaal als vrijwilliger! Om te zorgen dat elk bestuurslid zich tijdens bestuursvergaderingen volledig kan richten op zijn eigen inbreng, zoeken wij een vrijwilliger voor de functie

Notulist

Je belangrijkste taken zijn het notuleren van de bestuursvergaderingen en de vergaderingen van bestuur met werkgroepleden. Het gaat om gemiddeld 12 vergaderingen in een jaar, die op voorhand gepland zijn op de donderdagavonden. Natuurlijk kan iemand van het bestuur het notuleren overnemen mocht je een keer niet kunnen.

Je hoeft geen liefde voor de hardloopsport te hebben om onze notulist te zijn. Wel ben je altijd welkom om over zaken mee te denken. Je hebt bij voorkeur enige ervaring als notulist, kunt snel zaken op papier zetten en luistert goed of durft te vragen op het moment dat je iets in het gesprek niet kunt volgen.

Dit bieden wij!

Je komt terecht in een groep (ervaren) vrijwilligers die zich met veel liefde voor de hardloopsport inzetten voor de organisatie van Marathon Brabant. Binnen het bestuur helpt iedereen vanuit zijn eigen kwaliteiten en functie mee aan dit geweldige evenement. Samen werken we hard aan de organisatie, maar we houden net zo goed van gezelligheid en ontspanning. Jij bent ook als notulist onderdeel van onze organisatie, dus we nodigen je uit voor bijvoorbeeld het jaarlijkse uitje en de afsluitingsavond na ons evenement.

Word notulist bij Stichting Marathon Brabant

Wil jij zorgen voor correcte en volledige notulen voor het bestuur van Marathon Brabant? Reageer dan voor eind januari aan het bestuur via secretariaat@marathonbrabant.nl ter attentie van onze secretaris Leny Snepvangers.

Of ken jij iemand die zijn kwaliteiten als notulist vrijwillig in wil zetten? Wijs hem of haar dan op deze vacature.