Bedrijvenloop

5, 10 en halve marathon

De bedrijvenloop is dé teambuilding die verder gaat dan een regulier uitje. Niet alleen bedrijven, maar ook verenigingen en stichtingen zijn welkom om zich van hun sportieve kant te laten zien. De afstanden die uw medewerkers of leden op de laatste zondag van oktober kunnen lopen zijn 5, 10 en 21 kilometer.

Bewegen zorgt voor een goede fysieke en geestelijke gezondheid van medewerkers en leden. En dat geeft weer meer arbeidsplezier en -prestatie. Ga dus samen de uitdaging aan en kies voor dé teambuildingactiviteit bij uitstek! Marathon Brabant faciliteert deze teambuilding op verschillende manieren.

Samenstelling van het team

Ieder team bestaat uit minimaal drie tot maximaal vijf deelnemers. De samenstelling van de teams is vrij: deze kunnen bestaan uit mannen, vrouwen, collega's, relaties of familie met veel of weinig loopervaring. De drie beste looptijden worden bij elkaar opgeteld en aan de hand hiervan wordt een klassement opgemaakt. Uiteraard kunnen er meerdere teams van uw bedrijf meedoen op de drie vermelde afstanden.

Ondersteuning bij hardlopen

Met het programma hardlopen.nl voor bedrijven zorg jij dat je werknemers en collega's helemaal klaar zijn voor deelname aan onze bedrijvenloop. Doe je mee? De Atletiekunie verzorgt in september en oktober een verkort programma met de belangrijkste aandachtspunten. Sportief samen aan de start. Neem voor meer informatie contact op met ons bestuurslid Sponsoring.

Hardlopen-voor-bedrijfslogo (5).jpg

 

Deelnemers 2019

  

  Volgend jaar uw               bedrijf?

       
          
 
     
      

 

 

In het kort

Inschrijffomulier bedrijvenloop
De inschrijving loopt tot 14 oktober 2022. Bij inschrijving voor 26 september wordt het logo in de marathonkrant opgenomen.

Inschrijfgeld
€ 175 (excl btw) per team 3 t/m 5 personen

Afstanden
5   kilometer
10 kilometer
Halve marathon

Starttijden  
5 km    12:00 uur 
10 km  10:30 uur 
Halve marathon 12:45 uur 

Meer weten?

Stuur een bericht

Daarom doe je mee

 • Daag je collega's uit!
 • Profileer het bedrijf als sportief en gezond!
 • N​​​odig je relaties uit voor deelname!
 • Teambuilding

 

Bedrijvenloop specials

 

 • Elk teamlid ontvangt 2 consumptiebonnen;
 • Klassering per bedrijf en individueel;
 • Voor de nrs. 1, 2 en 3 van elke afstand zijn prijzen beschikbaar;
 • Prijsuitreiking op de Markt voor de nrs. 1 van elke afstand; de prijzen voor de nrs. 2 en 3 worden toegestuurd naar het bedrijf;
 • Logo bedrijf in marathonkrant, op videoscherm Markt en op website Marathon Brabant met link naar het bedrijf;
 • Teamleden kunnen Marathon Brabant T-shirt 2022 bestellen bij aanmelding.
 

Alles wat je moet weten

Voor de bedrijvenloop is inschrijven mogelijk voor de 5, 10 en halve marathon. De loop wordt samen gehouden met de andere reguliere afstanden. De parcoursen gaan door het centrum van Etten-Leur en het mooie buitengebied om uiteindelijk te finishen op de Markt in Etten-Leur.

Hieronder vindt u per afstand de starttijd aan de Oude Bredaseweg. 

Afstand Starttijd
 5 kilometer  12:00 uur
 10 kilometer  10:30 uur
 Halve marathon  12:45 uur

Voor de deelnemers aan de bedrijvenloop worden verschillende faciliteiten beschikbaar gesteld:

 • Elk teamlid ontvangt twee consumptiebonnen. 
 • Het bedrijfslogo wordt gepubliceerd in de marathonkrant en op de website van Marathon Brabant. [Let op: alleen bij inschrijving voor 26 september]
 • Elk teamlid kan bij het inschrijven het unieke Van Oers Marathon Brabant T-shirt bestellen.

Naast het individuele klassement heeft de Bedrijvenloop ook een eigen klassement voor bedrijven. Het snelste team op elke afstand wordt gehuldigd op de podiumwagen op de Markt en ontvangt daar de bijbehorende beker. Voor de nummers 2 en 3 op elke afstand worden de daarbijbehorende bekers gestuurd naar het adres van het bedrijf.

Het belooft een sportieve prestatie te worden waar jij én jouw teamleden nog lang over na zullen praten. Wil je meer informatie, neem dan contact met ons op via het contactformulier onder sponsoring.

Lees voor het inschrijven en het event nog even het wedstrijdreglement en de algemene voorwaarden.