Routebeschrijving en Parkeren

Openbaar vervoer

Vanwege de te verwachten drukte bij de Van Oers Marathon Brabant en de koopzondag in het Winkelhart, adviseren wij je om met de trein of met de bus te komen. Vanaf het NS-station is het 5 minuten lopen naar het centrum van Etten-Leur. Er is tevens een busstation bij het NS-station en aan de oostzijde van het Winkelhart Etten-Leur. 

Met de auto

Komende uit de richting Roosendaal: Neem afslag 19 op de A58 (Etten-Leur West) en sla aan het einde van de afrit linksaf (Vosdonk) blijven volgen tot aan grote rotonde. Hier rechtsaf  (Roosendaalselweg) en rijd bij de volgende twee rotondes rechtdoor tot aan parkeergarage. Je kunt hier kiezen voor ondergronds parkeren in de garage, of bovengronds op het plein. 

In verband met de koopzondag en eventuele drukte daarvan verzoeken wij deelnemers die vanuit richting Breda komen de volgende route te volgen:
Volg de A58 tot aan afrit 19 (Etten-Leur West) en sla hieraf. Sla aan het einde van de afrit rechtsaf (Vosdonk) en blijf de weg volgen tot aan grote rotonde. Ga rechtsaf de Roosendaalseweg op en rijd bij de volgende twee rotondes rechtdoor tot aan parkeergarage. Je kunt hier kiezen voor ondergronds parkeren in de garage, of bovengronds op het plein. 

Betaald parkeren

Tijdens Van Oers Marathon Brabant is het in Etten-Leur ook koopzondag en is het dus betaald parkeren in het centrum. De overdekte parkeergarage is geopend van 9.30 uur tot 20.30 uur. Je kunt ook op straat parkeren via de parkeerapp op kenteken. 

Vrij parkeren

Op deze plaatsen in Etten-Leur kun je vrij parkeren. 

Nijverheidsweg (rechts van Roosendaalseweg) en Parallelweg (links van Roosendaalseweg)
Komende vanaf de A58 afrit (zie routes hierboven)

Spoorlaan:
Direct naast NS-station en de BP (te bereiken via afrit 18 op de A58, verkeerslichten linksaf, rotonde Parklaan rechtdoor, rotonde centrum rechtsaf (let op lopers), rechtdoor en net voor NS-station naar links of rechts voor parkeerterrein).

Scholengemeenschap KSE:
Afslag 18 op de A58 vanaf Breda: Ga bij de stoplichten linksaf en neem op de eerste rotonde de derde afslag naar de Couperuslaan. Op de volgende rotonde neemt u de eerste afslag naar de Stijn Streuvelslaan, waar u kunt parkeren bij de K.S.E. 

ARV Achilles (Sportpark De Lage Banken):
Bekijk de routebeschrijving naar accommodatie ARV Achilles

Bekijk hier de parcoursen!

Weet je je starttijd? Bekijk dan hier hoe jouw parcours loopt, zodat je je supporters kunt verdelen langs het parcours om je aan te moedigen.