Direct inschrijven

Vanaf 1 mei 2019 kun je  inschrijven voor de 37e editie Van Oers Marathon Brabant !  De inschrijving sluit op zondag 27 oktober a.s. om 1 uur voor de start van de laatste afstand in het programma.

Binnenkort zijn de tarieven voor 2019 bekend.

Groepen inschrijving tot en met 13 oktober:
minder dan 20 personen geen korting;
> 20 tot 50 personen 20% korting op standaardtarief
> vanaf 51 personen 25% korting op standaardtarief
 

Leeftijdscategorieën voor mannen en vrouwen 
Senioren:
10 km vanaf 14-34 jaar                 
halve marathon vanaf 16-34 jaar
hele marathon vanaf 18-34  jaar

Masters op 10 km, halve en hele marathon:
Masters 1            35-44 jaar
Masters 2            45-54 jaar
Masters 3            55-64 jaar
Masters 4            65 jaar en ouder
De 5 km is een prestatieloop en heeft geen leeftijdscategorieën. Er wordt overall klassement opgemaakt voor mannen en vrouwen. 

 

Goede doelen 2019

Familieloop 
Een deel van de opbrengst van het totale inschrijfgeld van de familieloop gaat dit jaar naar de Harold van Zundert Stichting Etten-Leur. 

 

 

Graveren medaille

We hebben ook dit jaar het graveren van je medaille: je kunt, na de finish op de Markt, meteen je naam en tijd laten graveren op de achterkant van je medaille. Daarvoor is een speciale kraam op de Markt ingericht. De kosten zijn € 6,50, bij inschrijving vóór 13 oktober, Je kunt je gravering meteen bestellen op je inschrijfformulier. 

Inschrijfformulieren

Inschrijven hele en halve marathon, 5 en 10 km, familieloop.

 Nederlands inschrijfformulier met Nederlandsche bankrekening

   Belgisch inschrijfformulier

 Engels inschrijfformulier met niet Nederlandse bankrekening

• Foreign participants from the non Euro countries zone send an e-mail to
inschrijfbureau@marathonbrabant.nl
 

Vragen?

 Vragen? Questions?:
 inschrijfbureau@marathonbrabant.nl   

Inschrijven vóór 13 oktober levert voordeel en gemak op!
Wanneer je vóór 13 oktober a.s. inschrijft dan krijg je het voordelige tarief en wordt het startnummer, met daarop vermeld  jouw voornaam, thuisgestuurd.

Tevens kun je dan het unieke officiële Van Oers Marathon T-shirt bestellen en maak je ook nog kans op een gratis startnummer.  

Inschrijven na 13 oktober is  duurder en je moet dan het startnummer afhalen in NIeuwe Nobelaer, Anna van Berchemlaan 2. Breng je bevestigingsmail mee waarop het Anummer staat en wisselt dat in voor het startnummer. 
Schrijf je in op zaterdag 26 en zondag 27 oktober betaal je het hoogste tarief. 

Inschrijven en informatie bedrijvenloop

Lopen op uitnodiging

 

Instructie startnummer

Het startnummer wordt zichtbaar op de borst gedragenen bevestigd met vier spelden. Het startnummer mag je niet bedekken met jas, banden, drinkfles, apparatuur etc. Je mag de chip niet verwijderen, buigen, knippen, vouwen of bewerken.

Nederlandse deelnemers die zich vóór 13 oktober hebben ingeschreven, ontvangen hun startnummer in de week voor de Van Oers Marathon Brabant. Belgische of andere buitenlandse deelnemers én Nederlandse deelnemers die zich na 13 oktober hebben ingeschreven, kunnen hun startnummer zaterdag 26 of zondag 27 oktober afhalen bij het inschrijfbureau in de Nieuwe Nobelaer. Zaterdag vanaf 9.30 uur tot 15.00 uur en zondag vanaf 9.00 uur tot 1 uur voor de start van de gekozen afstand.

Stadskantoor Etten-Leur op T-shirt

 

Het stadskantoor van Etten-Leur (klaar in 2005) is ontworpen door het architectenbureau Alberts & Van Huut, die ontwerpt volgens de ideeën van het organische bouwen. De architecten werden vooral bekend door hun ontwerpen voor de NMB-bank in Amsterdam Zuidoost en het kantoor van de Gasunie in Groningen. Het werk is populair bij een groot publiek en ze realiseren een groot aantal woningen, stadskantoren, scholen en zorggebouwen. Onderdeel van het oeuvre zijn een reeks kantoorgebouwen op "snelweglocaties" die zich behalve de façade in weinig onderscheiden van andere kantoren.