Direct inschrijven

Let op: Inschrijven is alleen digitaal mogelijk! Inschrijven en betalen doe je thuis of via jouw mobiele telefoon, Ipad of tablet. Je kunt je online inschrijven tot 30 minuten voor de start van jouw gekozen afstand. Je startnummer ontvang je bij voorinschrijving thuis of haal je 25 of 26 oktober op bij het Inschrijfbureau in de Nieuwe Nobelaer.
Inschrijven via een papieren formulier en contant betalen is niet meer mogelijk!

Tip:

Pak je voordeel en gemak bij inschrijven voor 12 oktober:

  • is het goedkoopste tarief;
  • het startnummer wordt thuisgestuurd;
  • op het startnummer staat je voornaam;
  • je kunt het unieke Van Oers Marathon T-shirt bestellen.

TarievenInschrijftabelwebsite.jpg

 * Vanaf 12 oktober is het inschrijfgeld duurder, vervalt het thuis sturen van het startnummer, staat je voornaam niet op het startnummer, kun je geen T-shirt bestellen en moet je zelf het startnummer afhalen in Nieuwe Nobelaer:
- zaterdag 25 oktober vanaf 9:30 uur tot 15:00 uur;   
- zondag 26 oktober vanaf 9:00 uur tot een half uur voor de start.

** digitale inschrijving is mogelijk tot en met zondag 25 oktober tot 30 minuten voor de start van de afstand.

*** Inschrijfgeld Bedrijvenloop is exclusief BTW

Kortingsregeling groepen 2020 tot 11 oktober:
minder dan 20 personen standaardtarief

aantal deelnemers

korting op voorinschrijfprijs 

>20-50

20%
>51 25%
   
Arv Achilles 25% (meer dan 150 deelnemers)
Van Oers € 9,00
Thetford € 9,00

Leeftijdscategorieën voor mannen en vrouwen 
Senioren tot 34 jaar op 10 km, halve en hele marathon. Masters op 10 km, halve en hele marathon:
Masters 1            35-44 jaar
Masters 2            45-54 jaar
Masters 3            55-64 jaar
Masters 4            65 jaar en ouder

De 5 km is een prestatieloop en heeft geen leeftijdscategorieën. Hier wordt een overall klassement opgemaakt voor mannen en vrouwen. 

 

Goede doelen 2020

Familieloop 
Een deel van de opbrengst van het totale inschrijfgeld van de Modoc Familieloop gaat naar de Harold van Zundert Stichting Etten-Leur. 

 

 

Graveren medaille

Ook dit jaar kun je jouw medaille laten graveren met je naam en tijd! Daarvoor is een speciale kraam op de Markt ingericht. Na de finish kun je hierheen voor de gravering. De kosten zijn € 6,50 bij inschrijving vóór 11 oktober. Je kunt je gravering meteen bestellen op je inschrijfformulier. Niet besteld, maar toch graveren? Ook dan kun je terecht bij de kraam. Je betaalt dan ter plekke.

Inschrijfformulieren

 Nederlands inschrijfformulier 

   English application form

De digitale inschrijving voor elke afstand sluit  zondag 27 oktober een half uur voor de start van elke afstand. Inschrijven via een formulier en contant betalen is niet meer mogelijk!

Uitzondering is de familieloop. Hiervoor kun je nog  startnummers kopen op zondag 27 oktober vanaf 15:00 uur in Nieuwe Nobelaer en op de Markt vlak voor de start van de familieloop.

Vragen?

Inschrijven en informatie bedrijvenloop

Lopen op uitnodiging

 

Instructie startnummer

Het startnummer wordt zichtbaar op de borst gedragen en bevestigd met vier spelden. Het startnummer mag je niet bedekken met jas, banden, drinkfles, apparatuur etc. Je mag de chip niet verwijderen, buigen, knippen, vouwen of bewerken.

Nederlandse deelnemers die zich vóór 14 oktober hebben ingeschreven, ontvangen hun startnummer in de week voor de Van Oers Marathon Brabant. Belgische of andere buitenlandse deelnemers én Nederlandse deelnemers die zich vanaf 14 oktober hebben ingeschreven, kunnen hun startnummer zaterdag 26 of zondag 27 oktober afhalen bij het inschrijfbureau in de Nieuwe Nobelaer. Zaterdag vanaf 9.30 uur tot 15.00 uur en zondag vanaf 9.00 uur tot 1 uur voor de start van de gekozen afstand.