Schrijf je in voor de Van Oers Marathon Brabant!

(onderstaande informatie wordt weer actueel in voorjaar 2022) 

Let op: Inschrijven is alleen digitaal mogelijk! Inschrijven en betalen doe je eenvoudig via computer, mobiele telefoon, Ipad of tablet. Je kunt je online inschrijven tot 30 minuten voor de start van jouw gekozen afstand. Je startnummer ontvang je bij voorinschrijving thuis of haal je 30 of 31 oktober op bij het Inschrijfbureau in de Nieuwe Nobelaer. Wandelaars en deelnemers met een buitenlands postadres dienen altijd hun startnummer in dat weekend op te halen.
Inschrijven via een papieren formulier en contant betalen is niet meer mogelijk!

Tip: Pak je voordeel en gemak bij inschrijven t/m 11 oktober:

  • is het goedkoopste tarief;
  • het startnummer wordt thuisgestuurd (wandelaars en buitenlandse deelnemers uitgezonderd);
  • op het startnummer staat je voornaam;
  • je kunt het unieke Van Oers Marathon T-shirt bestellen.

TarievenInschrijftabelwebsite.jpg

 * Vanaf 12 oktober is het inschrijfgeld hoger, vervalt het thuis sturen van het startnummer, staat je voornaam niet op het startnummer, kun je geen T-shirt bestellen en moet je zelf het startnummer afhalen in Nieuwe Nobelaer op:
- zaterdag 30 oktober vanaf 9:30 uur tot 15:00 uur;
- zondag 31 oktober vanaf 7:00 uur tot een half uur voor de start.

** digitale inschrijving is mogelijk tot en met zondag 31 oktober tot 30 minuten voor de start van de afstand.

*** Inschrijfgeld Bedrijvenloop is exclusief BTW

Mocht Van Oers Marathon Brabant vanwege de overheidsmaatregelen niet door kunnen gaan, wees gerust: je inschrijfgeld ontvang je terug!

Kortingsregeling groepen 2020 tot 11 oktober:

aantal deelnemers

korting op voorinschrijfprijs 

>20-50

20%
>51 25%
   

Leeftijdscategorieën voor mannen en vrouwen 
Senioren tot 34 jaar op 10 km, halve en hele marathon. Masters op 10 km, halve en hele marathon:
Masters 1            35-44 jaar
Masters 2            45-54 jaar
Masters 3            55-64 jaar
Masters 4            65 jaar en ouder

De 5 km is een prestatieloop en heeft geen leeftijdscategorieën. Hier wordt een overall klassement opgemaakt voor mannen en vrouwen.

 

Goede doelen 2021

Familieloop 
Een deel van de opbrengst van het totale inschrijfgeld van de Familieloop gaat naar de Harold van Zundert Stichting Etten-Leur. 

 

 

Graveren medaille

Ook dit jaar kun je jouw medaille laten graveren met je naam en tijd! Daarvoor is een speciale kraam in de Nieuwe Nobelaer ingericht. Na de finish kun je hierheen voor de gravering. De kosten zijn € 6,50 bij inschrijving vóór 12 oktober. Je kunt je gravering meteen bestellen op je inschrijfformulier. Niet besteld, maar toch graveren? Ook dan kun je terecht bij de kraam. Je betaalt dan ter plekke € 8,00.

Instructie startnummer

Het startnummer wordt zichtbaar op de borst gedragen en bevestigd met vier spelden. Het startnummer mag je niet bedekken met jas, banden, drinkfles, apparatuur etc. Je mag de chip niet verwijderen, buigen, knippen, vouwen of bewerken.

Nederlandse deelnemers die zich vóór 12 oktober hebben ingeschreven, ontvangen hun startnummer in de week voor de Van Oers Marathon Brabant. Belgische of andere buitenlandse deelnemers én Nederlandse deelnemers die zich vanaf 12 oktober hebben ingeschreven, kunnen hun startnummer zaterdag 24 of zondag 25 oktober afhalen bij het inschrijfbureau in de Nieuwe Nobelaer. Zaterdag vanaf 9.30 uur tot 15.00 uur en zondag tot 30 minuten voor de start van de gekozen afstand.

Koop het unieke T-shirt 2021 € 17,50

Nieuwe Nobelaer op het T-shirt 
Een icoon in Etten-Leur en de thuishaven van Van Oers Marathon Brabant.