Direct inschrijven

 

Let op: Inschrijven is alleen digitaal mogelijk! Inschrijven en betalen doe je thuis of via jouw mobiele telefoon, Ipad of tablet. Je kunt je online inschrijven tot een half uur voor de start van jouw gekozen afstand. Je startnummer haal je vervolgens af bij het Inschrijfbureau. Alleen voor de Familieloop kun je je zondag nog op de Markt inschrijven bij de speciale stand. Inschrijven via een papieren formulier en contant betalen is niet meer mogelijk!

Tip:

Pak je voordeel en gemak bij inschrijven voor 14 oktober:

  • is het goedkoopste tarief;
  • het startnummer wordt thuisgestuurd;
  • op het startnummer staat je voornaam;
  • je kunt het unieke Van Oers Marathon T-shirt bestellen.

Vanaf 14 oktober is het inschrijfgeld duurder en vervallen het thuis sturen van het startnummer, je voornaam staat er niet op en je kunt geen T-shirt bestellen.t. En je moet het startnummer afhalen in  Nieuwe Nobelaer:
- zaterdag 26 oktober vanaf 9:30 uur tot 15:00 uur;   
- zondag 27 oktober vanaf 9:00 uur tot een half uur voor de start.

Tarieven

 *zie tekstblok bovenaan pagina;
**zie tekstblok bovenan pagina.

Groepen inschrijving tot 14 oktober:
minder dan 20 personen standaardtarief
> 20 tot 50 personen 20% korting op standaardtarief
> vanaf 51 personen 25% korting op standaardtarief
 

Leeftijdscategorieën voor mannen en vrouwen 
Senioren tot 34 jaar op 10 km, halve en hele marathon. Masters op 10 km, halve en hele marathon:
Masters 1            35-44 jaar
Masters 2            45-54 jaar
Masters 3            55-64 jaar
Masters 4            65 jaar en ouder

De 5 km is een prestatieloop en heeft geen leeftijdscategorieën. Hier wordt een overall klassement opgemaakt voor mannen en vrouwen. 

 

Goede doelen 2019

Familieloop 
Een deel van de opbrengst van het totale inschrijfgeld van de Modoc Familieloop gaat naar de Harold van Zundert Stichting Etten-Leur. 

 

 

Graveren medaille

Ook dit jaar kun je jouw medaille laten graveren: je kunt, na de finish op de Markt, meteen je naam en tijd laten graveren op de achterkant van je medaille. Daarvoor is een speciale kraam op de Markt ingericht. De kosten zijn € 6,50 bij inschrijving vóór 13 oktober. Je kunt je gravering meteen bestellen op je inschrijfformulier. 

Inschrijfformulieren

 Nederlands inschrijfformulier 

   English application form

De digitale inschrijving voor elke afstand sluit  zondag 27 oktober een half uur voor de start van elke afstand. Inschrijven via een formulier en contant betalen is niet meer mogelijk!

Uitzondering is de familieloop. Hiervoor kun je nog  startnummers kopen op zondag 27 oktober vanaf 15:00 uur in Nieuwe Nobelaer en op de Markt vlak voor de start van de familieloop.

Vragen?

inschrijfbureau@marathonbrabant.nl 

Inschrijven en informatie bedrijvenloop

Lopen op uitnodiging

 

Instructie startnummer

Het startnummer wordt zichtbaar op de borst gedragen en bevestigd met vier spelden. Het startnummer mag je niet bedekken met jas, banden, drinkfles, apparatuur etc. Je mag de chip niet verwijderen, buigen, knippen, vouwen of bewerken.

Nederlandse deelnemers die zich vóór 14 oktober hebben ingeschreven, ontvangen hun startnummer in de week voor de Van Oers Marathon Brabant. Belgische of andere buitenlandse deelnemers én Nederlandse deelnemers die zich vanaf 14 oktober hebben ingeschreven, kunnen hun startnummer zaterdag 26 of zondag 27 oktober afhalen bij het inschrijfbureau in de Nieuwe Nobelaer. Zaterdag vanaf 9.30 uur tot 15.00 uur en zondag vanaf 9.00 uur tot 1 uur voor de start van de gekozen afstand.

Koop het unieke T-shirt 2019 € 15,00

Klik op het T-shirt voor informatie over de ontwerpers van het gebouw.

Stadskantoor op het T-shirt.
Het ligt pal aan alle parcoursen van ons evenement. Deelnemers passeren minimaal 1x het gebouw op het Raadhuisplein, 1x zoals de familieloop, terwijl op de andere afstanden de deelnemers 2x er voorbijkomen, namelijk bij de start en finish.  Een duidelijk kenmerk van ons evenement, daarom nu afgebeeld op het  T-shirt.