Schrijf je in voor de Van Oers Marathon Brabant Etten-Leur!

Inschrijven en betalen doe je eenvoudig online via:

Je kunt je online inschrijven tot 30 minuten voor de start van jouw gekozen afstand. Je startnummer ontvang je bij voorinschrijving thuis. Bij inschrijving na 5 oktober haal je je startnummer op bij het Inschrijfbureau in de Nobelaer (Parklaan 2). Wandelaars ontvangen geen startnummer.

Let op: Deelnemers met een buitenlands postadres dienen altijd hun startnummer in dat weekend op te halen.

Meerdere deelnemers tegelijk inschrijven is mogelijk via het inschrijfformulier. Kies na het invullen van de eerste deelnemer voor "voeg deelnemer toe".

Pak je voordeel en gemak bij voorinschrijven (tot en met 5 oktober)

  • is het goedkoopste tarief;
  • het startnummer wordt thuisgestuurd (wandelaars en buitenlandse deelnemers uitgezonderd);
  • op het startnummer staat je voornaam (wandelaars uitgezonderd);
  • je kunt het unieke Van Oers Marathon T-shirt en/of BibBits bestellen.

Tarieven 2024

** online inschrijving is mogelijk tot en met zondag 27 oktober tot 30 minuten voor de start van de afstand.

*** Inschrijfgeld Bedrijvenloop is exclusief BTW. Bekijk hier meer informatie. Inschrijven voor bedrijvenloop is uitsluitend mogelijk tot en met 4 oktober.

Bij na-inschrijven vervalt voordeel

Vanaf 6 oktober is het inschrijfgeld hoger, staat je voornaam niet op het startnummer, kun je geen T-shirt bestellen, vervalt het thuis ontvangen van het startnummer en moet je zelf het startnummer afhalen in de Nobelaer op:

  • zaterdag 26 oktober vanaf 9:30 uur tot 15:00 uur;
  • zondag 27 oktober vanaf 9:00 uur tot een half uur voor de start.

Prijzen voor klassement

Bij de 10km, halve marathon en marathon zijn voor de eerste 3 finishers m/v per afstand prijzen beschikbaar. Dit geldt ook voor de 'Snelste bedrijf van West-Brabant' competitie (bedrijvenloop). De 5km is een prestatieloop en kent alleen een overall klassement. De eerste man en vrouw ontvangen wel een presentje na de finish.

Vragen over je inschrijving?
Stuur je vraag naar de medewerkers van ons Inschrijfbureau.

Wijzigen naar een lagere afstand?
Dat kan bij voorinschrijving zelf. Stuur bij na-inschrijving bericht naar ons Inschrijfbureau.

Wijzigen naar een hogere afstand?
Stuur je bericht naar ons Inschrijfbureau.

 

Goede doelen 2024

Harold van Zundert Stichting

Een deel van het inschrijfgeld van de Familieloop gaat naar de Harold van Zundert Stichting.

Clown Sis

Een deel van het inschrijfgeld van de Wandeltochten gaat naar Clown Sis. Clown Sis komt langs bij kinderen die ziek zijn, mensen met een beperking en ouderen met dementie.

 

Instructie startnummer

Het startnummer wordt zichtbaar op de borst gedragen en bevestigd met vier spelden. Het startnummer mag je niet bedekken met jas, banden, drinkfles, apparatuur etc. Je mag de chip niet verwijderen, buigen, knippen, vouwen of bewerken.

Nederlandse deelnemers die zich vóór 6 oktober hebben ingeschreven, ontvangen hun startnummer in de week voor de Van Oers Marathon Brabant. Belgische of andere buitenlandse deelnemers én Nederlandse deelnemers die zich vanaf 6 oktober hebben ingeschreven, kunnen hun startnummer afhalen bij het inschrijfbureau in de Nobelaer (Parklaan 2, Etten-Leur) op: zaterdag 26 oktober vanaf 9.30 uur tot 15.00 uur en zondag 27 oktober vanaf 09.00 uur tot 30 minuten voor de start van de gekozen afstand.

Vul ook de achterkant van het startnummer in, zodat bij een ongeval direct gegevens bekend zijn.

Startnummers mogen niet worden verwisseld!

Koop het unieke T-shirt 2024 € 19,95

Ontwerp 2023: Bisschopsmolen

Elk jaar vereeuwigen we iconische gebouwen van Etten-Leur op ons T-shirt. De Bisschopsmolen kent iedereen die de Van Oers Marathon Brabant heeft gelopen. Het is de molen waar je twee keer langs komt, heen en terug over de Bisschopsmolenstraat. De Bisschopsmolen is gebouwd in 1744 gebouwd voor de bisschop van Antwerpen.

Graveren medaille

Ook dit jaar kun je jouw medaille laten graveren met je naam en tijd! Daarvoor kun je na de finish terecht in de Nobelaer. De kosten zijn € 7,00 bij inschrijving vóór 6 oktober. Je kunt je gravering meteen bestellen op je inschrijfformulier. Niet besteld, maar toch graveren? Ook dat kan in de Nobelaer op zondag 27 oktober. Je betaalt dan ter plekke € 9,00.

Koop je eigen set BibBits

Dit jaar extra bij onze inschrijving: je eigen set BibBits om je startnummer zonder speldjes op je kleding vast te maken. Deze speciale startnummermagneetjes kosten € 9,45 per set. Uiteraard te gebruiken bij meerdere wedstrijden.