Wandeltocht

Op zaterdag 26 oktober organiseren we de Wandeltochten met keuze uit 10km, 20km en 30km. Tijdens de wandeltocht loop je grotendeels door het buitengebied. Kom genieten van de mooie omgeving van Etten-Leur!

 Je kunt je online inschrijven voor de Wandeltocht tot 26 oktober 10:30 uur.

Afstanden

Bij onze wandeltocht heb je keuze uit 10km, 20km of 30km. Wandelaars dienen de verkeersregels te respecteren, zowel binnen als buiten de bebouwde kom. Heb je een wandelboekje, neem die dan mee voor de stempel.

Inbegrepen bij inschrijving

Je krijgt bij deelname aan de Wandeltocht een routebeschrijving mee (route is ook gemarkeerd met pijlen) en een consumptiebon die je kunt inleveren bij het rustpunt of eindpunt. Aan het einde staat er een lekkere kop soep op je te wachten.

 

 

 

Goed doel: Clown Sis

Een deel van het inschrijfgeld gaat naar Clown Sis. Zij reist van speciaal onderwijs tot zorginstellingen en van mensen thuis tot aan Villa Pardoes. Clown Sis komt langs bij kinderen die ziek zijn, mensen met een beperking en ouderen met dementie. Want het maakt niet uit hoe jong of oud je bent, een lach is waardevol voor iedereen.

Door middel van improvisatie en fantasie maakt Clown Sis contact en laat ze zorgen vergeten. Ze creëert een moment waarin de ander zich gezien voelt en waarbij een glimlach voorop staat.

In het kort

Afstand wandelen
10 kilometer, 20 kilometer of 30 kilometer

Start en finish (aan- en afmelden verplicht)
Start van 08:00 uur tot 11:00 uur (30km vanaf 08:00 uur). Finish uiterlijk 16:00 uur.
Beide bij ARV Achilles, Concordialaan 206 in Etten-Leur.

Parcours
De 10km blijft binnen de kern van Etten-Leur. Bij de 20km en 30km ga je het buitengebied in.

Parkeren
Gratis parkeren mogelijk op parkeerplaats Lage Banken. Kom je uit de omgeving, kom dan bij voorkeur lopend of op de fiets naar ARV Achilles.

Meer weten?

Stuur een bericht

Meer wandelingen maken?

Wandelzoekpagina biedt wandelaars informatie over wandelen in Nederland, meer dan 5000 dag­wandelin­gen, wandelkaarten, stads­wandelingen, GPS-wandelin­gen, themawandelingen en meerdaagse wandeltochten.

Alles wat je moet weten

Deelnemers krijgen de route van de gekozen afstand mee bij de start en de routes zijn uitgepijld. 

Wandelaars van alle afstanden vertrekken tussen 08:00 uur en uiterlijk 11:00 uur en finishen uiterlijk 16:00 uur weer bij ARV Achilles. 

Bij de inschrijving is inbegrepen een consumptiebon en kop soep.

Goed doel

Een deel van het inschrijfgeld van de Wandeltocht gaat naar het goede doel: Clown Sis. Clown Sis reist van speciaal onderwijs tot zorginstellingen en van mensen thuis tot aan Villa Pardoes. Door middel van improvisatie en fantasie maakt Clown Sis contact en laat ze zorgen vergeten. Ze creëert een moment waarin de ander zich gezien voelt en waarbij een glimlach voorop staat.