Uitslagen vanaf 2001

Kan je je niet meer herinneren welke tijd je zelf  heb gelopen , een familielid, collega of buurman had? Kijk dan hier voor de uitslagen van Marathon Brabant vanaf 2001.

Uitslagen 39e editie Van Oers Marathon Brabant

We hadden ruim 3790 hardlopers aan de start en wat hebben we genoten! De wind en een enkele regenbui mochten de pret niet drukken. Benieuwd wat jij of iemand anders gelopen heeft tijdens de Van Oers Marathon Brabant op zondag 29 oktober 2023? Bekijk uitslagen.nl.

Ga voor de honderden foto's van Collin Hermans, Rob van Efferen, Mirjam Verbeek, Patricia Kilsdonk en Jorik den Braber naar onze speciale fotopagina. Of luister de aflevering van de Slimmer Presteren Podcast met een mooie terugblik op ons evenement. Persoonlijke wedstrijdverslagen zijn te lezen bij o.a. Running Ronald.

Uitslagen 2022

Een zonnige Van Oers Marathon Brabant op zondag 30 oktober 2022! Bekijk uitslagen.nl voor alle uitslagen van deze 28e editie. Of ga naar Racetimer uitslagen.

Of ga naar onze speciale fotopagina.

Uitslagen 2021

In 2021 een tweede thuiseditie en de eerste Menmoerhoeve wandeltocht 15km, een wandeling over een deel van het parcours van de marathon. En dan was er nog de prijsuitreiking waarbij Michel Butter aanwezig was, met bijzondere dank aan de Rabobank. We hebben werkelijk genoten! Bekijk de uitslagen van de thuiseditie op uitslagen.nl. Lees het verslag van de prijsuitreiking in BN/De Stem. En bekijk de foto's in ons Facebook album.

Uitslagen 2020

Geen fysieke editie, maar een thuiseditie... Het was even wennen, maar jullie hebben er samen met ons een fantastisch evenement van gemaakt!


Uitslagen 2019


Uitslagen 2018 

Koud maar zonnig. Wel een snijdende wind in het buitengebied, maar al met al prachtig loopweer. De uitslagen zijn live te volgen!


Uitslagen 2017

De uitslagen van alle afstanden zijn te vinden op Racetimer en Uitslagen.nl Check jouw tijd! De uitslagen van de Asselbergs & Klinkhamer Bedrijvenloop vind je hier


Voor uitslagen in voorgaande jaren kun je terecht op uitslagen.nl