Van Oers Marathon Brabant 2018

DÉ KLASSIEKE HERFSTMARATHON

Nog nooit de hele marathon bij ons gelopen? Dan is je 'loopbaan' niet compleet. Doe mee! 
Is de hele marathon te lang? Kies dan een van de andere afstanden uit ons programma. Er is voor iedereen wat wils. Want geloof ons: Etten-Leur mag je niet missen!

De Van Oers Marathon Brabant is altijd op de laatste zondag van oktober. Dit jaar is dat 28 oktober. 

Wij zijn nu volop bezig ons evenement nog aantrekkelijker te maken voor deelname. Starttijden en  parcoursen worden aangepast. Zie binnenkort het resultaat op de website en lees ook onze nieuwsbrief!

Meer foto's zien? Klik hier collin.pictures

Kies je afstand

Schrijf je in en daag jezelf uit!

 • Thetford 5 km prestatieloop

  Thetford 5 km prestatieloop

  Wil jij jezelf sportief uitdagen, maar ben je nog niet zo lang geleden begonnen met hardlopen? Of vind je het leuk om samen met vrienden een sportieve prestatie neer te zetten? Dan is de Thetford 5 kilometer prestatieloop echt wat voor jou!

 • Thetford 10 kilometer

  Thetford 10 kilometer

  Vind jij het heerlijk om enkele keren per week een flink stuk te rennen, maar is een hele of halve marathon voor jou net iets teveel van het goede? Dan is de Thetford 10 kilometer echt wat voor jou! Het is niet voor niets een van de populairste afstanden.

 • iBiZZ halve marathon

  iBiZZ halve marathon

  Ben jij op zoek naar een échte uitdaging? Wil je over een tijdje een hele marathon gaan proberen? Maar vind je het belangrijk om jouw hardloopcarrière goed op te bouwen - of om die, na meerdere hele marathons, juist op een leuke manier af te bouwen? Dan is de iBiZZ Halve Marathon voor jou dé ideale afstand!

 • Thetford hele marathon

  Thetford hele marathon

  Het is voor velen de ultieme droom: ooit een keer een hele marathon lopen. Wil jij ook die topprestatie leveren? Dan is de Thetford Hele Marathon voor jou dé kans. Niet alleen is het parcours zeer afwisselend en vlak, je loopt in het laatste weekend van oktober ook vaak in optimale omstandigheden: niet te warm, maar ook niet te koud. 

   

 • Estafette Marathon
  Plezier met vieren!

  Estafette Marathon

  Vind jij een hele marathon iets teveel van het goede, maar wil je wel samen met je vrienden iets leuks doen? Daag dan drie vrienden of vriendinnen uit om samen een marathon te lopen en schrijf je in voor de Estafettemarathon! Je loopt dan ieder ongeveer tien kilometer. De laatste kilometer mag je met zijn vieren lopen. Je komt dus samen over de finish. Zo volbreng je samen die iconische afstand en ben je samen gezellig en sportief bezig!

 • Modoc Familieloop

  Modoc Familieloop

  De Modoc Familieloop biedt de jongste deelnemers een parcours door het centrum van Etten-Leur om samen met papa, mama, opa, oma of coach alvast te oefenen later mee te doen bij de lange afstanden. Iedereen is van harte welkom aan de start. 

  En je weet: beweeg mee ! Dat is gezond voor je lichaam en geest.

  Tip aan de het onderwijzend personeel: neem de Modoc Familieloop ten doel om met de kinderen op het schoolplein c.a. te trainen en op 28 oktober a.s. aan de start te staan op de Markt.

  Doe mee, je loopt ook nog voor een goed doel,een gedeelte van het inschrijfgeld van de familieloop gaat naar, klik op het logo!

 • Asselbergs & Klinkhamer bedrijvenloop
  5, 10 en 21 kilometer

  Asselbergs & Klinkhamer bedrijvenloop

  De Asselbergs & Klinkhamer Bedrijvenloop: is dé teambuilding die verder gaat dan een regulier uitje! Voor deze loop zijn de afstanden geselecteerd, de 5, 10 en 21 kilometer. Ga de uitdaging aan en kies voor dé teambuildingactiviteit bij uitstek!

  Maar ook er is nog een belangrijke factor: bewegen zorgt voor een fysieke en geestelijke goede gezondheid. En dat geeft weer meer arbeidsplezier en -prestatie !

   

Wat is er allemaal te doen

Voor ieder wat wils

 • Bruisende gezelligheid

  Bruisende gezelligheid

  Op de wedstrijdzondag van de Van Oers Marathon Brabant op 28 oktober 2018 is weer voldoende te beleven voor de supporters, familie, vrienden en andere toeschouwers. 

 • Heerlijk shoppen

  Heerlijk shoppen

  In het moderne, deels overdekte
  Winkelhart is het koopzondag. Je vindt
  hier meer dan 150 winkels.