Bestuurslid Wedstrijdorganisatie gezocht voor Marathon Brabant

Stichting Marathon Brabant organiseert elk jaar op de laatste zondag van oktober een groots hardloopfeest in Etten-Leur. Hier komen jaarlijks duizenden sportieve deelnemers en fanatieke supporters op af. Marathon Brabant is een begrip in de regio en daarbuiten. We hebben een programma waar iedereen aan mee kan doen, ook als je minder van hardlopen houdt.

We zijn met dringende spoed op zoek naar:

Bestuurslid Wedstrijdorganisatie (vrijwilliger)

Zonder invulling van deze vacature kan de Van Oers Marathon Brabant in 2022 niet doorgaan.

Je belangrijkste werkzaamheden zijn het coördineren van diverse zaken die nodig zijn voor het evenement (30 oktober 2022) en het aansturen van werkgroepleden (vrijwilligers die de praktische uitvoering van taken op zich nemen).

Dit doe je in overleg met de huidige bestuursleden en werkgroepleden. Je hoeft dus niet alles zelf te regelen. Alle werkzaamheden zijn bewust in te behappen werkbare onderdelen verdeeld. Draaiboeken liggen klaar.

Je belangrijkste vaardigheden zijn goed coördineren en aansturen en je bent besluitvaardig en oplossingsgericht.

De gemiddelde tijdsbelasting is ongeveer 1 tot 2 uur per week. Er is iets meer inzet nodig in de laatste weken voor het evenement (september-oktober).

Kom ons versterken!

Je komt terecht in een groep (ervaren) vrijwilligers die zich met veel liefde voor de hardloopsport inzetten. Samen werken we hard aan de organisatie van ons evenement, maar we houden net zo goed van gezelligheid en ontspanning.

Tot slot, goed om te weten: mocht er een piek zijn in werkzaamheden, dan ondersteunen onze bestuursleden elkaar. We doen dit immers samen!  

 

Meehelpen aan Marathon Brabant als bestuurslid wedstrijdorganisatie?

Heb jij zin om samen met ons de schouders eronder te zetten, zodat dit prachtige evenement door kan blijven gaan? Stuur dan vóór 6 december je bericht naar het bestuur: vrijwilligers@marathonbrabant.nl (Johan van de Put) en secretariaat@marathonbrabant.nl (Leny Snepvangers). We kijken naar je uit!

Of ken je iemand met uitstekende organisatorische en coördinerende kwaliteiten die ons maar al te graag komt helpen? Wijs hem of haar dan vooral op onze vacature.