Van Oers Marathon Brabant 2018

DÉ KLASSIEKE HERFSTMARATHON

Patrick Kwist winnaar van de hele marathon.
Geslaagde 36e editie 

In  een zonnig Etten-Leur, maar met een frisse wind, is de Van Oers Marathon Brabant 2018 een geslaagde loopfeest geweest met goede winnaars op de diverse afstanden. 

Bijna 4200 deelnemers zijn zondag gestart op de diverse afstanden en hebben kunnen genieten van de bruisende sfeer in het centrum, van het landelijke buitengebied en natuurgebied van Etten-Leur.

Graag tot ziens op zondag 27 oktober 2019!
Noteer het in je agenda.

Wil je de Van Oers Marathon Brabant nog eens beleven en dan in alle facetten, klik dan hier.

 

 

 


Patrick Kwist op weg naar de finish (foto Collin Pictures: zie hier meer foto's van Collin Pictures)


foto Pavado (klik op foto voor album)

Kies je afstand

Schrijf je in en daag jezelf uit!

 • Thetford 5 km prestatieloop

  Thetford 5 km prestatieloop

  Wil jij jezelf sportief uitdagen, maar ben je nog niet zo lang geleden begonnen met hardlopen? Of vind je het leuk om samen met vrienden een sportieve prestatie neer te zetten? Dan is de Thetford 5 kilometer prestatieloop echt wat voor jou!

 • Thetford 10 kilometer

  Thetford 10 kilometer

  Vind jij het heerlijk om enkele keren per week een flink stuk te rennen, maar is een hele of halve marathon voor jou net iets teveel van het goede? Dan is de Thetford 10 kilometer echt wat voor jou! Het is niet voor niets een van de populairste afstanden.

 • iBiZZ halve marathon

  iBiZZ halve marathon

  Ben jij op zoek naar een échte uitdaging? Wil je over een tijdje een hele marathon gaan proberen? Maar vind je het belangrijk om jouw hardloopcarrière goed op te bouwen - of om die, na meerdere hele marathons, juist op een leuke manier af te bouwen? Dan is de iBiZZ Halve Marathon voor jou dé ideale afstand!

   

 • Thetford hele marathon

  Thetford hele marathon

  Het is voor velen de ultieme droom: ooit een keer een hele marathon lopen. Wil jij ook die topprestatie leveren? Dan is de Thetford Hele Marathon voor jou dé kans. Niet alleen is het parcours zeer afwisselend en vlak, je loopt in het laatste weekend van oktober ook vaak in optimale omstandigheden: niet te warm, maar ook niet te koud. 

   

 • Estafette Marathon
  Plezier met vieren!

  Estafette Marathon

  Vind jij een hele marathon iets teveel van het goede, maar wil je wel samen met je vrienden iets leuks doen? Daag dan drie vrienden of vriendinnen uit om samen een marathon te lopen en schrijf je in voor de Estafettemarathon! Je loopt dan ieder ongeveer tien kilometer. De laatste kilometer mag je met zijn vieren lopen. Je komt dus samen over de finish. Zo volbreng je samen die iconische afstand en ben je samen gezellig en sportief bezig!

 • Asselbergs & Klinkhamer bedrijvenloop
  5, 10 en 21 kilometer

  Asselbergs & Klinkhamer bedrijvenloop

  De Asselbergs & Klinkhamer Bedrijvenloop is dé teambuilding die verder gaat dan een regulier uitje! De afstanden die uw team kan lopen zijn 5, 10 en 21 kilometer. Ga de uitdaging aan en kies voor dé teambuildingactiviteit bij uitstek!

  Maar ook er is nog een belangrijke factor: bewegen zorgt voor een fysieke en geestelijke goede gezondheid. En dat geeft weer meer arbeidsplezier en -prestatie !

   

 • Modoc Familieloop

  Modoc Familieloop

  Modoc Familieloop: hardlopen voor jong en oud samen
  Je kunt niet vroeg genoeg beginnen met bewegen!

  Omdat bewegen echt voor iedereen gezond is, kunnen kinderen t/m 12 jaar op 28 oktober a.s. tijdens de Modoc Familieloop in Etten-Leur ontdekken wat het is om een afstand hardlopend af te leggen. Dat doen zij niet alleen, want papa, mama, opa, oma of andere volwassene mogen lekker meelopen! De familieloop heeft twee afstanden: ongeveer 730 metervoor kinderen van 0 tot en met 9 jaar en ongeveer 1000 meter voor kinderen vanaf 10 t/m 12 jaar.

Wat is er allemaal te doen

Voor ieder wat wils

 • Bruisende gezelligheid

  Bruisende gezelligheid

  Op de wedstrijdzondag van de Van Oers Marathon Brabant op 28 oktober 2018 is weer voldoende te beleven voor de supporters, familie, vrienden en andere toeschouwers. 

 • Heerlijk shoppen

  Heerlijk shoppen

  In het moderne, deels overdekte
  Winkelhart is het koopzondag. Je vindt
  hier meer dan 150 winkels.