Kleedruimten

Deelnemers aan de Van Oers Marathon Brabant kunnen op diverse plaatsen omkleden en douchen. Hieronder zetten we de mogelijkheden op een rijtje. 

De Nobelaer

Er is kleedruimte aanwezig in de Nobelaer, Parklaan 2, Etten-Leur. Hier is ook het Inschrijfbureau gevestigd. Waardevolle spullen kun je in bewaring geven bij de garderobe. Ook is massage aanwezig. 
Routebeschrijving


ARV Achilles

Tijdens de Van Oers Marathon op zondag 29 oktober stelt Atletiekvereniging ARV Achilles haar accommodatie weer beschikbaar voor lopers, hun supporters en de vrijwilligers die nodig zijn om dit geweldige evenement mogelijk te maken. Bij de accomodatie is het gratis parkeren.

Met name de deelnemers aan de halve en de hele marathon zullen zich hier thuis voelen. De sfeervolle kantine biedt de lopers de gelegenheid om zich mentaal voor te bereiden op de wedstrijd. Daar kunnen waardevolle spullen in bewaring gegeven worden. En je kunt inlopen op de atletiekbaan. 

Met busjes wordt een pendeldienst gereden van het clubhuis naar de start. Na afloop staan deze busjes weer bij de finish om je naar het clubhuis te brengen. Behalve van de uitstekende kleedkamers en douches kan er dit jaar weer gebruik gemaakt worden van de sauna en hottub. In de kantine is het fijn nagenieten en -praten met gratis fruit en soep om de inwendige mens te versterken en wacht de beloning om de dag af te sluiten met een lekker drankje.
Routebeschrijving 

Sportfondsenbad De Banakker

Omkleden en douchen kan ook voor dames en heren deelnemers in Sportfondsenbad De Banakker, gelegen zo'n 500 meter vanaf het parcours aan de Parklaan 12. 
Deelnemers kunnen daar op vertoon van hun startnummer tegen het gekorte tarief van € 4,00 gebruikmaken van de douches, jacuzzi, omkleden in kleedhokjes en tegen betaling van een waarborgsom van € 0,50 hun kleding in lockers bewaren. Het polsbandje met het sleuteltje van de locker kan eventueel bij de balie in bewaring worden gegeven. 
Zwemmen is toegestaan tussen 13:00 en 15:00 uur, dan sluit het gehele zwembad.
Douchen en /of zwemmen is alleen toegestaan in badkleding. 
Er is parkeerruimte maar omdat het koopzondag is het betaald parkeren. Je kunt wel met je ticket van het zwembad aan de balie 2 uren korting ontvangen.
Routebeschrijving

 

 

 

 

 

 

 

Waardevolle spullen

Het is mogelijk om waardevolle spullen in bewaring te geven. Hiervoor is bij het Inschrijfbureau in de Nobelaer ruimte gecreeërd. 

Let wel: Stichting Marathon Brabant is niet aansprakelijk voor verlies van je eigendommen.