Kleedruimten

Deelnemers aan de Van Oers Marathon Brabant kunnen op diverse plaatsen omkleden en douchen. Hieronder zetten we de mogelijkheden op een rijtje. 

Nieuwe Nobelaer

Er is kleedruimte aanwezig in de Nieuwe Nobelaer, Anna van Berchemlaan 2, Etten-Leur. Hier is ook het Inschrijfbureau gevestigd. Waardevolle spullen kun je in bewaring geven bij de garderobe.


ARV Achilles

Tijdens de Van Oers Marathon op zondag 27 oktober stelt Atletiekvereniging ARV Achilles haar accommodatie weer beschikbaar voor lopers, hun supporters en de vrijwilligers die nodig zijn om dit geweldige evenement mogelijk te maken.
De sfeervolle kantine biedt de lopers de gelegenheid om zich mentaal voor te bereiden op de wedstrijd.
Daar kunnen waardevolle spullen in bewaring gegeven worden. En zo je wenst kun je inlopen op de atletiekbaan.
Met busjes wordt een pendeldienst gereden van het clubhuis naar het inschrijfbureau of de start.
Na afloop staan deze busjes weer bij de finish om je naar het clubhuis te brengen. Dit jaar zijn er naast uitstekende kleedkamers en douches ook voorzieningen als een sauna, hottub en douches.
ARV Achilles is gehuisvest op het Sportpark De Lage Banken, Conmcordialaan te Etten-Leur.
 

Sportfondsenbad De Banakker

Omkleden en douchen kan ook voor dames en heren deelnemers in Sportfondsenbad De Banakker., elegen zo'n 500 meter vanaf het parcours aan de Parklaan 12. 
Deelnemers kunnen daar op vertoon van hun startnummer tegen het gekorte tarief van € 4,00 gebruikmaken van de douches, jacuzzi, omkleden in kleedhokjes en tegen betaling van een waarborgsom van € 0,50 hun kleding in lockers bewaren. Het polsbandje met het sleuteltje van de locker kan eventueel bij de balie in bewaring worden gegeven. 
Zwemmen is toegestaan tussen 13:00 en 15:00 uur, dan sluit het gehele zwembad.
Douchen en /of zwemmen is alleen toegestaan in badkleding. 
Er is parkeerruimte maar omdat het koopzondag is het betaald parkeren. Je kunt  wel met je ticket van het zwembad aan de balie 2 uren korting ontvangen.

 

 

 

 

 

 

 

 

Waardevolle spullen

Het is mogelijk om waardevolle spullen in bewaring te geven. Hier voor is in de garderobe van de Nieuwe Nobelaer ruimte gecreeërd. Je kunt de ruimte herkennen aan de Tempo Team beachflags.

Let wel: Stichting Marathon Brabant is niet aansprakelijk voor verlies van je eigendommen.