Kleedruimten

Deelnemers aan de Van Oers Marathon Brabant kunnen op diverse plaatsen omkleden en douchen. Hieronder zetten we de mogelijkheden voor je op een rijtje. 

Nieuwe Nobelaer

Er is kleedruimte aanwezig in de Nieuwe Nobelaer, Anna van Berchemlaan 2, Etten-Leur. Hier is ook het Inschrijfbureau gevestigd. Ook waardevolle spullen kun je in bewaring geven bij de garderobe.

ARV Achilles 

Tijdens de van Oers Marathon op zondag 28 oktober stelt Atletiekvereniging ARV Achilles haar accommodatie weer beschikbaar voor lopers, hun supporters en de vrijwilligers die nodig zijn om dit geweldige evenement mogelijk te maken.

De sfeervolle kantine biedt de lopers de gelegenheid om zich mentaal voor te bereiden op de wedstrijd. Daar kunnen waardevolle spullen in bewaring gegeven worden. En zo je wenst kun je inlopen op de atletiekbaan. Met busjes wordt een pendeldienst gereden van het clubhuis naar het inschrijfbureau of de start. Na afloop staan deze busjes weer bij de finish om je naar het clubhuis te brengen. Dit jaar zijn er naast uitstekende kleedkamers en douches ook voorzieningen als een sauna, hottub en koudwaterdouches.

Zwembad De Banakker

Omkleden en douchen kan ook voor dames en heren deelnemers in portfondsenbad De Banakker, vanaf het parcoursrs  plusminus 500 meter  aan de Parklaan13.  Onze deelnemers kunnen daar op vertoon van hun startnummer tegen het gekorte tarief van € 4,00 gebruikmaken van de douches,  omkleden in kleedhokjes en tegen betaling van een waarborgsom van € 0,50  hun kleding in lockers bewaren. Het polsbandje met het sleuteltje van de locker kan eventueel bij de balie in bewaring wordengeven.

Douchen en /ofzwemmen is alleen toegestaan in badkleding.  

Onze deelnemers kunnen daar terecht van 9.00 uur tot 15.30 uur.

 

Sportzaal Lambertusstraat

Voor de vrouwen zijn er vanaf 9.00 uur kleed- en doucheruimtes in de sportzaal aan de Lambertusstraat in Etten-Leur. De Lambertusstraat is vlak bij de Nieuwe Nobelaer. 

Op onderstaande plattegrond zie je waar de kleedruimtes zich bevinden.

Waardevolle spullen

Het is mogelijk om waardevolle spullen in bewaring te geven. Hier voor is in de garderobe van de Nieuwe Nobelaer ruimte gecreeërd. Je kunt de ruimte herkennen aan de Tempo Team beachflags.

Let wel: Stichting Marathon Brabant is niet aansprakelijk voor verlies van je eigendommen.