Bedrijvenloop: dé teambuilding die verder gaat dan een regulier personeelsuitje

Op zondag 28 oktober vindt de Van Oers Marathon Brabant plaats. Tijdens dit evenement kunt u verschillende afstanden lopen, zoals 5, 10, 21 en 42 kilometer. Een andere mogelijkheid is om deel te nemen aan de Asselbergs & Klinkhamer Bedrijvenloop. Lees er hier meer over!
 

Een sportieve prestatie neerzetten met collega’s? Het kan tijdens de Asselbergs & Klinkhamer Bedrijvenloop van de Van Oers Marathon Brabant in Etten-Leur! Bedrijven, organisaties en verenigingen kunnen deelnemen en kiezen uit drie verschillende afstanden: 5, 10 of 21 kilometer. Ga de uitdaging aan en kies voor dé teambuildingactiviteit bij uitstek!

Voordelen van deelnemen

Deelname aan de Asselbergs & Klinkhamer Bedrijvenloop is niet alleen een leuke manier voor collega’s om sportief de strijd met elkaar aan te gaan. Ze leren elkaar ook buiten het werk om kennen tijdens de vele trainingsuren. Daarnaast kunnen bedrijven zich tijdens de Asselbergs & Klinkhamer Bedrijvenloop profileren en zich van hun sportieve kant laten zien. Ook biedt het sportevenement ideale netwerkmogelijkheden, aangezien er tal van bedrijven, organisaties en verenigingen deelnemen! 

Samenstelling van het team

Ieder bedrijfsteam wordt gevormd door minimaal drie en maximaal vijf deelnemers. De samenstelling van de teams is vrij: deze kunnen bestaan uit mannen, vrouwen, getrainde collega’s en collega’s die weinig loopervaring hebben. Iedereen mag meedoen! De drie beste looptijden worden bij elkaar opgeteld. Uiteraard kan uw bedrijf met meerdere teams op de drie afstanden meedoen. 

Inschrijven voor de Bedrijvenloop kost € 120 per team. U kunt ervoor kiezen om bij uw inschrijving ook een donatie te doen aan The Yellow Roses Foundation. Dat klinkt helemaal goed, niet? Schrijf u dus met grote getalen is en wie weet maakt u kans op de wisselbeker voor het bedrijf met de meeste inschrijvingen! 

Schrijf u nú in!

Bent u warmgelopen voor dit sportieve evenement? Schrijf u dan nú in voor de Asselbergs & Klinkhamer Bedrijvenloop! Het belooft een sportieve prestatie te worden waar u én uw teamleden nog lang over na zullen praten. Wilt u meer informatie, neem dan contact met ons op via telefoonnummer 06 3735 5726 of mailadres bedrijfvenloop@marathonbrabant.nl.