Creatief talent gezocht!

Communicatie, marketing, design, video, interview

Stichting Marathon Brabant organiseert jaarlijks op de laatste zondag van oktober een groots hardloopfeest in Etten-Leur. Hier komen jaarlijks duizenden sportieve deelnemers en fanatieke supporters op af. Maar we willen meer mensen in beweging zetten. En om dat voor elkaar te krijgen is ons bestuurslid Communicatie en Marketing op zoek naar jouw (vrijwillige) creatieve hulp! Want ook bij ons geldt: met meer mensen kunnen we meer bereiken.

Word jij blij van communicatieplannen uitwerken, tekstschrijven, social media of marketing? Is interviewen en verhalen vertellen echt jouw ding? Heb je talent voor (web)design en grafische vormgeving? Of ligt je hart bij fotografie, video en camerawerk? En wil jij meewerken aan onze zichtbaarheid, groei en sfeer? Dan ben je ontzettend welkom in ons team vrijwilligers.

Je werkt onder leiding van ons bestuurslid aan het uitwerken en realiseren van onze plannen en ideeën op dit gebied. En natuurlijk luistert ze ook naar jouw inbreng. Dit is de ideale plek om je eigen kwaliteiten in te zetten of ze juist verder te ontdekken, je in te zetten voor de loopsport en om gewoon leuk vrijwilligerswerk te doen. Het maakt daarbij niet uit hoe groot of klein je bijdrage is, alle hulp verwelkomen we met open armen (ook in coronatijd, op afstand ;-) ).

Stuur ons bericht door op de vrijwilligerspagina het onderstaande formulier in te vullen.