De kantine en accommodatie van ARV Achilles is voor iedereen open op 27 oktober

Tijdens de Van Oers Marathon op zondag 27 oktober is de kantine en accommodatie van atletiekvereniging Achilles weer beschikbaar voor lopers, hun supporters en de vrijwilligers die nodig zijn om dit geweldige evenement mogelijk te maken. Vooral deelnemers aan de halve en de hele marathon zullen zich hier thuis voelen, niet in de laatste plaats vanwege de sauna en hottub die bij ARV Achilles aanwezig zijn.

Inlopen voor de wedstrijd

De sfeervolle kantine biedt lopers de gelegenheid om zich mentaal voor te bereiden op hun afstand tijdens de Van Oers Marathon Brabant. Je kunt inlopen op de atletiekbaan en waardevolle spullen in bewaring geven. 

Pendeldienst

Er is een pendeldienst van het clubhuis van Achilles naar de start van de Van Oers Marathon Brabant en na afloop staan de busjes weer bij de finish om je naar het clubhuis te brengen.

Massage voor en na de wedstrijd

Sportmasseur Bart Hondeveld staat bij ARV Achilles voor je klaar met een sportmassage voor of na de wedstrijd.

Douches, hottub en sauna na afloop

ARV Achilles heeft uitstekende kleedkamers en douches, maar tijdens de Van Oers Marathon Brabant kan er ook gebruik gemaakt worden van de sauna en hottub. Heerlijk voor na je sportieve prestatie!

In de kantine is het dan fijn nagenieten en -praten met gratis fruit en soep om de inwendige mens te versterken. Natuurlijk kun je er de dag samen afsluiten met een lekker drankje. De consumptiebonnen die de vrijwilligers van de Van Oers Marathon Brabant ontvangen voor hun inzet zijn deze dag geldig in de kantine van Achilles!