Goed doel in beeld: Harold van Zundert Stichting

Ieder jaar doneert Van Oers Marathon Brabant de opbrengst van de Asselbergs & Klinkhamer Bedrijvenloop naar een goed doel. Dit jaar is dat de Harold van Zundert Stichting, die kinderen van wie één of beide ouders is overleden even het gemis laat vergeten. 

Ongeluk

Harold van Zundert overleed in 2009 op 36-jarige leeftijd bij een ongeluk. Hij had op dat moment een zoontje van 3 jaar oud en zijn vrouw Veronique was zeven maanden zwanger van een tweeling. Familieleden en vrienden van Harold organiseerden in 2010 de voetbalwedstrijd Tribute2Harold. Kort daarna richtten zij de Harold van Zundert Stichting op. 

Mooie herinneringen

De stichting zet zich in voor kinderen die één of beide ouders moeten missen en zorgt ervoor dat deze kinderen, tijdens leuke uitjes en activiteiten, voor heel even het gemis kunnen vergeten en mooie herinneringen kunnen creëren. Dat doet de stichting met name voor kinderen in de regio Etten-Leur, Roosendaal, Breda, Drimmelen en Moerdijk. Het afgelopen jaar zijn er bijvoorbeeld uitstapjes geweest naar Duinrell, Archeon en Skidôme. 

Uitstapjes

Om die leuke uitstapjes te kunnen bekostigen, is de Harold van Zundert Stichting volledig afhankelijk van giften en sponsoring. De Van Oers Marathon Brabant doneert dit jaar dan ook met veel plezier de opbrengst van de Asselbergs & Klinkhamer bedrijvenloop aan dit prachtige doel, dat kinderen die het moeilijk hebben, een onvergetelijke tijd bezorgt!