Hoofdsponsor in beeld: Van Oers Accountancy & Advies

Ken jij onze hoofdsponsor Van Oers Accountancy & Advies al? Met hun sponsoring leveren zij een belangrijke bijdrage aan het succes van ons jaarlijkse hardloopevenement in Etten-Leur. Ook nu dat voor het tweede jaar op rij niet door kan gaan, kunnen we op ze rekenen. Tijd voor een nadere kennismaking! We spraken met Yasmin de Brouwer, senior Adviseur Marketing en Communicatie bij van Oers.

Vijf kantoren en bijna 400 medewerkers

“Van Oers Accountancy & Advies is een accountancy en advieskantoor met vijf kantoren in de regio. We hebben bijna 400 collega’s in dienst die onze klanten helpen bij het samenstellen en controleren van de jaarrekeningen van onze klanten, het verzorgen van (salaris)administratie en fiscale aangiften en het geven van financiële inzichten. Daarop aanvullend bieden wij een brede expertise aan die ondernemers op een bepaald moment of in een bepaalde situatie verder helpt. Denk aan bedrijfsovernames, subsidieaanvragen, optimalisatie van het HR-beleid of het verbeteren van de organisatiestructuur.”

Zittend beroep maakt sporten ontzettend belangrijk

“Van Oers is een bedrijf met veel sportieve medewerkers. We hebben een zittend beroep, dus regelmatig sporten is voor ons belangrijk. Het sponsorschap is een ideaal middel om die sportiviteit ook naar buiten toe uit te dragen. De Van Oers Marathon Brabant is bovendien een ideale stok achter de deur. Er lopen ook altijd mensen van ons mee met de Singelloop in Breda, maar naar de Van Oers Marathon Brabant kijken we allemaal het hele jaar uit.”

Sportieve medewerkers

“We merken dat steeds meer collega’s de voorkeur geven aan een individuele sport. Het kunnen beoefenen van je sport op het moment dat je het zelf het liefste doet, maakt het gemakkelijker en toegankelijker. Daarom hebben we ook veel hardlopers en wielrenners in ons midden.

Hardlopen doen we vooral omdat we er plezier aan beleven. De meesten van onze collega’s lopen trouw wekelijks een rondje van 5 of 10 kilometer. Zij willen progressie boeken en vinden het een mooie prestatie als zij hun eigen tijd verbeteren. Een wedstrijd als de Van Oers Marathon Brabant is daar een mooi moment voor. Zeker als het aanwezige publiek je nog net dat laatste duwtje over de finish geeft. Dat kan elke hardloper beamen, we zijn dol op publiek!´

Iedere prestatie verdient aandacht

“Van Oers vindt dat iedereen die meedoet een topprestatie heeft geleverd. Bij de laatste ‘echte’ editie van de Van Oers Marathon Brabant in 2019 vonden we dan ook dat iedere deelnemer een beker en een podiumplek verdient. Bij de finish op de Markt in Etten-Leur hadden we een juichpodium verzorgd waar iedere hardloper zijn prestatie kon laten vastleggen door een fotograaf. Mét een grote trofee én een lauwerkrans, een eerbewijs voor iedere geleverde prestatie!

Uiteraard vinden we het jammer dat dit evenement voor de tweede keer op rij niet door kan gaan. Maar we kijken vol vertrouwen naar de toekomst. Zet daarom 30 oktober 2022 alvast in je agenda en kom dan ook je prestatie vieren op het juichpodium!”