Medewerkers Asselbergs & Klinkhamer kijken uit naar Bedrijvenloop

Samen sportief en gezellig bezig zijn en je collega’s eens op een andere manier leren kennen: dat is het leuke aan de Asselbergs & Klinkhamer Bedrijvenloop. Dat kunnen niet alleen de deelnemende bedrijven beamen, maar ook de medewerkers van Asselbergs & Klinkhamer zelf. Met bijna vijftig deelnemers verschijnt dit advocatenkantoor dit jaar weer aan de startlijn van de loop waarvan het de hoofdsponsor is.

Van drie naar vijftig deelnemers

De deelname van Asselbergs & Klinkhamer aan de Van Oers Marathon Brabant stamt uit 2008. Frans van Meer, advocaat Arbeidsrecht, werkte toen net bij het kantoor en besloot samen met twee collega’s deel te nemen. “Dat was zo leuk, dat ik het jaar daarop flink ben gaan lobbyen om meer collega’s mee te laten doen. Dat jaar deden ongeveer vijftien collega’s uit diverse geledingen van de organisatie mee en dat aantal groeide gestaag. Toen Asselbergs & Klinkhamer enige jaren geleden een sportief evenement in Etten-Leur wilde ondersteunen, was de keuze dan ook snel gemaakt. Sinds we onze naam aan de Bedrijvenloop hebben verbonden, is het aantal deelnemers gegroeid: waarschijnlijk verschijnen we dit jaar met bijna vijftig mensen aan de start.”

Vrienden en familie

Niet alleen voor de deelnemende collega’s is de Asselbergs & Klinkhamer Bedrijvenloop een leuk evenement, ook de partners, familieleden en vrienden genieten ervan. “Voorheen kwamen zij elkaar alleen tegen op de jaarlijkse familiedag, maar de Bedrijvenloop is een soort tweede familiedag geworden. Het is een extra gelegenheid om elkaar eens op een andere manier te leren kennen en dat waarderen de collega’s enorm.”

Vaste prik

Voor de medewerkers van het advocatenkantoor is de Asselbergs & Klinkhamer Bedrijvenloop inmiddels vaste prik. Het evenement heeft dan ook een vaste plek op de activiteitenkalender gekregen, naast de personeelsfeesten en de familiedag. “Ieder jaar weer krijg ik rond de zomer al de vraag of de inschrijving al is geopend. Naarmate het evenement dichterbij komt, wordt er enthousiast over gepraat in de kantine. Veel collega’s kijken ernaar uit en trainen er fanatiek voor; ze proberen ieder jaar een betere tijd neer te zetten of proberen een langere afstand uit. Het is leuk om te merken dat mensen hun grenzen proberen te verleggen.”