Steun ons met Rabo ClubSupport!

Heb jij een bankrekening bij Rabobank en ben je lid van Rabobank West-Brabant Noord? Dat is mooi, want dan kan je tijdens de Rabo ClubSupport actie stemmen op St. Marathon Brabant. De actie loopt van 5 oktober tot en met 25 oktober 2020. Precies tijdens onze thuiseditie, mooier kan niet toch?

Rabo ClubSupport: jij beslist mee!

Een club of vereniging is zoveel meer dan een club. Het is de plek waar de buurt samenkomt, waar je iedereen kent, waar je jezelf kunt zijn en waar we elkaar en de buurt sterker maken. Dat geldt ook voor onze jaarlijkse Van Oers Marathon Brabant. Ons evenement is een samenkomst van mensen die de liefde voor het hardlopen delen en vaak een dag om bekenden binnen de sport te zien, te spreken en - als het even kan - te verslaan.

Met Rabo ClubSupport biedt de Rabobank financiële ondersteuning aan clubs en verenigingen. Om ze sterker te maken, voor nu en in de toekomst. Help jij ons ons doel te behalen? 

Ons doel

Stichting Marathon Brabant wil haar evenement uitbouwen met meer activiteiten en onderdelen voor een bredere doelgroep. Ook zoeken we de samenwerking met andere loopevenementen en atletiekverenigingen in de regio om onderlinge competities op te zetten en samen sterker te worden in datgene wat echt belangrijk is, zeker nu: beweging voor een gezonde levensstijl!

Stem van 5 t/m 25 oktober 2020

Wie lid is van Rabobank West-Brabant Noord kan vanaf 5 oktober stemmen op St. Marathon Brabant. Dat gaat het makkelijkse via de Rabo App. Daar vind je alle deelnemers, en dus ook St. Marathon Brabant. Met jullie steun kunnen we ons evenement blijven organiseren en uitbreiden.