Thuiseditie 2020: win mooie prijzen

Wees snel, creatief of origineel...

Meedoen aan de thuiseditie 2020 is gratis! En daarbovenop komt nog dat je met je deelname mooie prijzen kunt winnen. Alle deelnemers maken automatisch al kans op een Garmin horloge. Daarnaast heb je een prijs winnen ook zelf in de hand.

Het idee van onze thuiseditie is simpel: loop je eigen rondje en maak kans op mooie prijzen. Met dit alternatief willen hoofdsponsor Van Oers en stichting Marathon Brabant mensen tijdens de coronatijd graag in beweging houden. Om je net iets meer te motiveren dan anders, hebben we verschillende prijzen beschikbaar gesteld.

Klassementen hardloopafstanden

Na 25 oktober maken we voor de afstanden 5km, 10km, halve en hele marathon per afstand twee klassementen op:

  • De snelste man en snelste vrouw uit Etten-Leur.
  • De snelste man en snelste vrouw, algemeen.

De nummers 1, 2 en 3 ontvangen een gegraveerde medaille. En voor de nummers 1 hebben we daarbij een verrassingspakket met streekproducten! De inhoud houden we nog even geheim. 

Win met je selfie!

Jij ziet er toch ook op je best uit als je sport... ???? Nou, laat dat deze thuiseditie maar eens zien! De leukste selfie wint namelijk een verrassingspakket. Dat mag voor, tijdens of na de wedstrijd - wees origineel.

Plaats je selfie op je social media kanaal met de tags #mb2020, #vanoersmarathonbrabant en #selfievanoersmarathonbrabant en tag ons op Facebook of Instagram om zeker te weten dat we je selfie niet missen. Een reactie op je bericht betekent dat we je deelname hebben genoteerd. 

Win met je finishfoto!

Yes, de finish gehaald... Is dat geen feestje waard? Wij vinden van wel, zeker omdat je nu loopt zonder applaudisserend publiek langs de kant, vrijwilligers die je een medaille omhangen en het fruit en drinken dat op je wacht na de finish. Daarom dagen we je uit om van je finish een feestje te maken. Maak dus jezelf en ons blij met een prachtige finishfoto. Laat zien dat je het gehaald hebt! Hiermee maak je kans op een verrassingspakket.

Plaats je finishfoto op je social media kanaal met de tags #mb2020, #vanoersmarathonbrabant en #finishfotovanoersmarathonbrabant en tag ons op Facebook of Instagram om zeker te weten dat we je foto niet missen. Een reactie op je bericht betekent dat we je deelname hebben genoteerd.

Win met je Strava route!

Heb je onlangs de foto voorbij zien komen van een Antwerpenaar die een route heeft gefietst in de vorm van een biermerk? Of van een rendier en arreslee? Nou, zoiets kan jij ook hardlopend of wandelend! Dus, durf je het aan, ga er dan eens goed voor zitten... Dan zien wij jouw originele route graag als plattegrond voorbij komen in Strava. De meest originele tekening-route wint een verrassingspakket.

Wil je zeker zijn van je winkans? Plaats je route op je social media kanaal met de tags #mb2020, #vanoersmarathonbrabant en #routevanoersmarathonbrabant en tag ons op Facebook of Instagram. Een reactie op je bericht betekent dat we je deelname hebben genoteerd. 

Win met je route onderweg!

Geen zin in een selfie, finishfoto of Strava route, of nog meer kans maken op een verrassingspakket? We zijn net zo benieuwd naar de omgeving waarin je aan de thuiseditie deelneemt. Laat ons dus zien waar jij hardloopt of wandelt en win! Zeker wanneer je wandelt of samen met je (klein)kind aan de Familieloop deelneemt, heb je alle tijd om zo'n prachtige foto te maken. Maar het mag natuurlijk ook tijdens je hardlooprondje...

Plaats je foto op je social media kanaal met de tags #mb2020, #vanoersmarathonbrabant en #thuiseditievanoersmarathonbrabant en tag ons op Facebook of Instagram om zeker te weten dat we je foto niet missen. Een reactie op je bericht betekent dat we je deelname hebben genoteerd.

Geen social media?

Ken je mensen die geen social media account hebben? Zorg dat ze mee kunnen doen door ook hun selfie te plaatsen met de naam van de deelnemer erbij. Heb je zelf geen account? Stuur dan je selfie, finishfoto, Strava route of onderweg-foto per e-mail naar ons.

Na 25 oktober nemen we contact op met alle prijswinnaars. We proberen de prijzen zoveel mogelijk persoonlijk te overhandigen.