Uitstel inschrijfdatum editie 2021

Inschrijving uiterlijk 1 augustus open

De trouwe fans van de Van Oers Marathon Brabant weten het als geen ander: de inschrijving voor de nieuwe editie gaat elk jaar op 1 mei open. Helaas blijft de situatie rondom het coronavirus een grote rol spelen bij de organisatie van evenementen. Er is nog veel onzeker. Daarom heeft Stichting Marathon Brabant besloten om de inschrijving voor de editie van 2021 nog niet op 1 mei te openen.

Vorig jaar moest de Van Oers Marathon Brabant noodgedwongen uitwijken naar een virtuele editie. Toen werd al vroeg in het jaar duidelijk dat een fysieke editie niet mogelijk zou zijn. Inmiddels is de situatie een stuk hoopgevender voor het najaar, maar zijn er nog genoeg onzekerheden. In hoeverre is de situatie dan stabiel genoeg om 4.000 hardlopers en duizenden mensen aan publiek te ontvangen? Voor iedereen is dat op dit moment lastig in te schatten. Zo zijn de spelregels voor evenementen na 1 juli vanuit de overheid nog niet bekend gemaakt. We wachten daarom de ontwikkelingen van de komende periode af. Het openstellen van de inschrijving voor editie 2021 zal hierdoor nog even op zich laten wachten. De inschrijving zal in ieder geval niet later dan 1 augustus opengaan.

Ook zo’n zin in editie 2021?

Inmiddels is de organisatie van de Van Oers Marathon Brabant al wél uit de startblokken en iggen er ook al nieuwe ideeën om het sportieve feest voor zowel deelnemers als publiek nog leuker te maken. We zetten alles op alles om op 31 oktober 2021 een fantastische editie van de Van Oers Marathon Brabant neer te zetten. En hopen dan ook dat we dit jaar met alle Etten-Leurenaren een groot sportief feest kunnen vieren. De organisatie, hoofdsponsor Van Oers Accountancy & Advies en andere betrokken sponsoren zijn in ieder geval klaar voor dat startschot! Via onze website en social media houden we je op de hoogte.