Vrijwilligersavond

Het zal je niet zijn ontgaan dat dit jaar de 35e editie van de Van Oers Marathon Brabant plaatsvindt. Om dit niet geheel ongemerkt voorbij te laten gaan, hebben we besloten een leuke avond aan te bieden aan alle vrijwilligers die in de afgelopen 35 jaar geholpen hebben bij het evenement. De avond staat gepland op zaterdag 21 oktober vanaf 19.30 uur in de kantine van ARV Achilles Concordialaan 112 Etten-Leur. Uiteraard is je partner ook van harte welkom!

Twee toppers aanwezig

Om 20.00 uur zal Huub Maas, de winnaar van de hele marathon 2016, en meermalen Nederlands kampioen Duathlon, zelfs wereldkampioen, wordt geïnterviewd door Cees Maas, de in binnen- en buitenland welbekende wielerspeaker uit Etten-Leur.  Dat zijn twee toppers die je niet mag missen.

Hapje en drankje

Wij zorgen voor een hapje en een drankje. Je hebt een vrije avond als vrijwilliger en dat is dik verdiend. Want mede door jouw belangrijke hulp kunnen we nu voor de 35e keer van start gaan. Daar mag op gedronken worden!

Meld je aan

Het wordt pas gezellig wanneer jij en je partner er ook bij zijn, dus meld je uiterlijk 14 oktober aan bij vrijwilligers@marathonbrabant.nl!  Geef wel door of je inderdaad met tweën komt of alleen.