Help ons bij de organisatie van editie 2022 (en verder)!

Stichting Marathon Brabant organiseert jaarlijks op de laatste zondag van oktober een groots hardloopfeest in Etten-Leur. Hier komen jaarlijks duizenden sportieve deelnemers en fanatieke supporters op af. Het bestuur van de stichting zorgt voor de goede organisatie van dit evenement, met als doel dat alles goed geregeld is voor de deelnemers en publiek. Om dit fantastische evenement te kunnen blijven organiseren en uit te breiden, is Marathon Brabant op zoek naar enthousiaste vrijwilligers. Help jij ons verder?

We zoeken voor de organisatie van 2022 en verder: twee bestuursleden (verkeer en wedstrijdorganisatie) en ter uitbreiding een aantal werkgroepleden op gebied van verkeer, inschrijfbureau, facilitaire zaken, sponsoring, communicatie, interviewen en grafisch design.

Als bestuurslid coördineer je verschillende taken die horen bij je aandachtsgebied, zodat op de laatste zondag alles tot in de puntjes geregeld is voor de deelnemers en toeschouwers van de Van Oers Marathon Brabant. Als werkgroeplid help je mee in de voorbereiding en voer je af en toe overleg met het verantwoordelijke bestuurslid. Of word onze notulist, voor het notuleren van de bestuursvergaderingen zodat onze bestuursleden zich kunnen richten op de vergadering zelf.

Tijdens een kennismakingsgesprek bekijken we wat je leuk vindt en waar je goed in bent.

Vrijwilliger zijn bij Marathon Brabant is vooral leuk!

Je komt terecht in een groep (ervaren) vrijwilligers die zich met veel liefde voor de hardloopsport inzetten voor de organisatie van de Van Oers Marathon Brabant. Binnen de organisatie helpt iedereen vanuit zijn eigen kwaliteiten en functie mee aan dit geweldige evenement. Alle werkzaamheden zijn bewust in te behappen werkbare onderdelen verdeeld. Samen werken we hard aan de organisatie, maar we houden net zo goed van gezelligheid en ontspanning. Dat betekent even gezellig samenzijn na de vergadering, een etentje na de wedstrijd en een jaarlijks uitje.

Help jij ons?

Wil jij met ons de schouders zetten onder de organisatie van de Van Oers Marathon Brabant? Stuur meteen je enthousiaste bericht naar Johan van de Put via vrijwilligers@marathonbrabant.nl.