DRINGEND: Help ons bij de organisatie van editie 2021 (en verder)!

Stichting Marathon Brabant organiseert jaarlijks op de laatste zondag van oktober een groots hardloopfeest in Etten-Leur. Hier komen jaarlijks duizenden sportieve deelnemers en fanatieke supporters op af. Het bestuur van de stichting zorgt voor de goede organisatie van dit evenement, met als doel dat alles goed geregeld is voor de deelnemers en publiek. Om dit fantastische evenement te kunnen blijven organiseren, is Marathon Brabant dringend op zoek naar enthousiaste vrijwilligers voor het bestuur en de werkgroepen. Help jij ons verder?

DRINGEND: Help mee in de wedstrijdorganisatie

Onmisbaar voor het organiseren van de Van Oers Marathon Brabant is de functie bestuurslid wedstrijdorganisatie. Je coördineert alle belangrijke taken op het gebied van o.a. inschrijven en tijdregistratie, afspraken met leveranciers, motoren en jury instructies en je lost knelpunten in de wedstrijdorganisatie op. Op de dag zelf ben je een belangrijke schakel om te zorgen dat bijvoorbeeld motoren op tijd rijden, juryleden op hun plek staan en de wedstrijdklokken op tijd aan worden gezet. Je durft verantwoordelijkheid te nemen, denkt in oplossingen en kunt goed coördineren en communiceren. Ervaring met het organiseren van (sport)evenementen is zeer gewenst. Samen met de rest van het bestuur bekijk je de taken en wij ondersteunen je in de uitvoering.

Daarnaast we zijn op zoek naar een vrijwilliger inschrijfbureau die van aanpakken weet. Jij regelt de inschrijvingen en startnummers voor alle deelnemers voorafgaand aan de wedstrijd (via inschrijven.nl) en in het weekend van de Van Oers Marathon Brabant. Dit is een uitvoerende functie onder aansturing van het bestuur.

Of word onze notulist

Ook zoekt Marathon Brabant nog een notulist, voor het notuleren van de bestuursvergaderingen zodat onze bestuursleden zich kunnen richten op de vergadering zelf. De vergaderingen zijn vooraf gepland op donderdagavond. Het bestuur is je eeuwig dankbaar en natuurlijk vinden we het niet erg als je een keer een vergadering over moet slaan.

Vrijwilliger zijn bij Marathon Brabant is vooral leuk!

Je komt terecht in een groep (ervaren) vrijwilligers die zich met veel liefde voor de hardloopsport inzetten voor de organisatie van de Van Oers Marathon Brabant. Binnen de organisatie helpt iedereen vanuit zijn eigen kwaliteiten en functie mee aan dit geweldige evenement. Alle werkzaamheden zijn bewust in te behappen werkbare onderdelen verdeeld. Samen werken we hard aan de organisatie, maar we houden net zo goed van gezelligheid en ontspanning. Dat betekent even gezellig samenzijn na de vergadering, een etentje na de wedstrijd en een jaarlijks uitje.

Help jij ons?

Wil jij met ons de schouders zetten onder de organisatie van de Van Oers Marathon Brabant? Stuur meteen je enthousiaste bericht naar Leny Snepvangers via secretariaat@marathonbrabant.nl.