Verkeersregelaars gezocht!

Terug naar vorige pagina »

Wil jij graag helpen bij het regelen van het verkeer tijdens de Van Oers Marathon Brabant op 29 oktober? Meld je dan nu aan, want we zoeken vrijwillige evenementenverkeersregelaars, wegafzetters en parcoursbewakers!

Aandenken

Afhankelijk van je locatie ben je tussen 10.30 uur en 16.30 uur aan het werk. Je zet je weliswaar vrijwillig in, maar voor je inspanningen ontvang je wel een aandenken, lunchpakket, traktatie, consumptiebonnen en eventueel een reiskostenvergoeding. Voor een hesje wordt ook gezorgd, dit hoef je niet zelf mee te nemen.

Verkeersregelaar

Om deze vrijwilligersfunctie te mogen uitoefenen, is het noodzakelijk dat je de e-learninginstructie SVNL met succes hebt afgerond of bereid bent deze te volgen. Na aanmelding kan de organisatie ervoor zorgen dat je toegang krijgt tot de e-learning, die je thuis op je eigen computer kunt volgen.

Meer weten?

Wil je meer weten of je aanmelden? Neem dan contact op met verkeer@marathonbrabant.nl. We vertellen je graag alles over de waardevolle rol die jij op 29 oktober kunt spelen!

Foto: Paul van Dongen